LAVINIA PARVA VREA SA IL FACA TATIC PE STEFAN BANICA JR

Lavinia Parva (33 de ani) si Stefan Banica Jr. (50 de ani) sunt impreuna de sapte ani si s-au casatorit in secret anul trecut, in Bulgaria. Sotia artistului viseaza sa devina mama, iar asta spune multe, mai ales ca recent a fost surprinsa la o clinica de fertilizare.

Cu toate acestea, ea sustine ca era acolo doar pentru niste analize de rutina. Chiar si asa, Lavinia Parva a dezvaluit ca isi doreste un copil si considera ca asta vrea „orice femeie normala la cap”.

„Sunt perfect sanatoasa, nu am probleme de sanatate. Am fost vazuta la acea clinica pentru ca eu in fiecare an imi fac anumite analize medicale. Imi doresc un copil, cum isi doreste orice femeie normala la cap”, a marturisit Lavinia Parva pentru click.ro.
loading...
Cantareata a marturisit in urma cu ceva timp ca un copil este binevenit in viata ei si a sotului sau. Vedeta s-a declarat fericita atat cu viata ei profesionala, cat si cu cea personala. Sotul ei, Stefan Banica Jr, are doi copii, Radu Stefan, in varsta de 15 ani si Ana Violeta, de noua ani, din relatii anterioare.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro