PRIMUL SARUT INTRE BIANCA DRAGUSANU & MUSCULOSUL ALEX

Va prezentam imagini de pe aeroportul parazian Beauvais, cu primul sarut intre Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Relatia lor este, deja, oficiala, iar fotografiile obtinute stau marturie in acest sens. Cei doi dau toate semnele ca formeaza un cuplu si par mai fericiti ca oricand, mai ales dupa minivacanta pe care au petrecut-o in Spania si Franta.

In varsta de 36 de ani, Bianca Dragusanu se intalneste cu Alex Bodi de la finalul verii, in perioada in care ea si fostul iubit, Tristan Tate, luasera o pauza. Potrivit unor surse apropiate fostului cuplu, excentricul milionar britanic nu era chiar pregatit pentru o relatie serioasa, ceea ce frumoasa blondina cauta. Si, dupa toate probabilitatile, ar fi si gasit. Alex ar aprecia-o enorm pe vedeta, tratand-o ca pe o regina.

La finalul saptamanii trecute, Bianca Dragusanu si-a facut bagajele si a plecat in Spania! Blondina nu a mers singura, ci impreuna cu Alex Bodi. Iar motivul a fost unul bine intemeiat! Conform unor surse din anturajul fostei prezentatoare TV, musculosul om de afaceri a luat-o pe frumoasa blonda in Peninsula Iberica pentru a-i cunoaste parintii. Familia tanarului traieste de multi ani acolo si Alex ar fi decis ca este momentul potrivit pentru a o prezenta pe Bianca celor mai importante persoane din viata lui.
loading...
Alex Bodi nu s-a oprit, insa, aici. Dupa excursia din Spania, omul de afaceri dus-o pe Bianca Dragusanu in Franta, la Paris, acolo unde a rasfatat-o la maximum! Cei doi s-au plimbat prin magazine, unde au cheltuit o mica avere pe accesorii de lux, iar apoi au „copilarit” putin in parcul de distractii Disneyland. Bianca Dragusanu si Alex Bodi nu au fost insa singuri, ci impreuna cu fetita tanarului, de care vedeta a avut grija in permanenta.
“Bianca si Bodi se intalnesc, iau deseori masa impreuna si el o respecta foarte mult. Se vad din luna august, iar atunci, Bianca se afla intr-o pauza cu Tristan Tate si tot incerca sa scape de el, pentru ca acesta nu ar fi fost decat un barbat care cauta femei pentru videochat, imatur, care nu stia sa-si asume lucrurile la adevarata lor importanta. Bodi ii trimitea flori, o respecta si ii vorbea frumos, cum trebuie sa fie tratata orice femeie, in fond”, dezvaluia, in urma cu doar cateva zile, o sursa din anturajul superbei blonde.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro