Reactia incredibila a lui Virgil Steblea cand si-a tinut prima oara fiica in brate!

Adelina Pestritu a izbucnit in lacrimi. Vezi cine a facut-o sa planga pe frumoasa bruneta.

Adelina Pestritu traieste cea mai frumoasa perioada a vietii ei.

Fiecare minut petrecut langa micuta Zenaida este o binecuvantare, influencer-ul spunand ca nu a crezut ca exista o iubire atat de puternica si profunda precum cea pe care i-o poarta fiicei ei.

Recent, protagonista noastra a vorbit despre sentimentele unice care au incercat-o cand a tinut-o prima oara in brate pe Zenaida.

loading...
„Cateva mamici m-au speriat cand mi-au zis ca multor femei li se intampla sa nu-si iubeasca din prima copiii. E un fenomen natural din cate spun psihologii, dar din fericire nu a fost si cazul meu. La mine a fost dragoste la prima vedere. Am iubit-o imediat pe Zeny, am simtit ca-mi explodeaza inima de drag si de fericire. E ceva inexplicabil. Nu am crezut ca pot simti asa o dragoste”, a spus vedeta.
Emotionata, frumoasa vedeta si-a amintit si reactia lui Virgil, logodnicul ei, cand si-a tinut fetita in brate pentru prima data.

Omul de afaceri nu s-a putut abtine si a plans cand si-a privit mostenitoarea.

“Virgil e topit dupa Zeny. O adora pur si simplu…Cand a tinut-o prima data in brate a plans, iar eu am lacrimat de bucurie. A fost un moment unic pe care nu-l voi uita niciodata”, a declarat, recent, Adelina.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro