VICTOR SLAV, IN IPOSTAZE TANDRE CU SOSIA BIANCAI DRAGUSANU.

La aproximativ patru luni dupa ce s-a despartit de mama fetitei lui, Bianca Dragusanu, prezentatorul de la Kanal D pare ca este mai hotarat ca oricand sa-si refaca viata sentimentala. Zilele trecute, celebrul barbat a fost fermecat de o frumusete autohtona ce seamana leit cu Bianca Dragusanu si cu care a fost surprins in ipostaze tandre.

Dupa mai bine de patru luni de cand s-a despartit de Bianca Dragusanu, Victor Slav pare ca vrea sa isi refaca viata amoroasa si nu sta pe ganduri atunci cand vreo frumusete autohtona ii da tarcoale. Recent, o tanara domnisoara blonda, l-ar fi prins in mrejele iubirii pe celebrul barbat.

S-a intrat in posesia unor imagini de-a dreptul savuroase. Din cate se pare, zilele trecute,Victor Slav a fost fermecat de formele bine definite ale unui animatoare, ce seamana izbitor cu Bianca Dragusanu, dintr-un renumit club din Sibiu, acolo unde a petrecut alaturi de bunul sau prieten Bogdan Vladau.
loading...
La un moment dat, fostul iubit al Biancai Dragusanu nu a mai rezistat si a dat frau liber sentimentelor. Cei doi au fost surprinsi in ipostaze tandre. Blondina care pare sa fie lipsita de orice fel de inhibitie, l-a sarutat tandru pe obraz, in timp ce Victor o strangea puternic in brate. Potrivit unei surse prezentatorul de la Kanal D si focoasa blondina au petrecut pana in zorii zilei in locatia de lux din Sibiu.

Bianca Dragusanu s-a nascut pe 6 martie 1982 in Hunedoara. Ea si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectorului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt Csergo.

La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, din pacate, ei au divortat. Ulterior, si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Bianca Dragusanu i-a daruit o fiica lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. La sfarsitul lunii iulie, Bianca si-a incheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel ca nu va mai prezenta emisiunea “Te vreau langa mine”.

sursa cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro