AM GASIT ”HAREMUL” MUSCULOSULUI ALEX…

Dupa ce a reusit sa ajunga la inima Biancai Dragusanu, Alex Bodi se poate considera unul dintre cei mai norocosi barbati. Tanarul a mai avut insa relatii de durata, pana sa o intalneasca pe superba blonda, iar paparazzi au descoperit ”haremul” musculosului. O “sotie” locuieste in Spania, cealalta in Germania, iar noi avem detalii si imagini de-a dreptul senzationale.

De mai bine de doua luni, Bianca Dragusanu si Alex Bodi traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Chiar daca acum este invidiat de toata suflarea masculina pentru ca a ajuns sa o prinda in mrejele iubirii pe superba blonda, de-a lungul timpului, musculosul nu prea a avut noroc in dragoste.

Potrivit unei surse tanarul afacerist a avut parte de doua relatii, care nu au rezistat pana in zilele noastre, dar in urma carora au rezultat doua fetite.

”Alex nu a fost casatorit niciodata. El a avut o relatie de foarte multi ani in Spania, in Madrid, acolo unde a cunoscut-o pe Raluca. Cei doi au avut o relatie foarte lunga, undeva la 6-7 ani, din iubirea lor a rezultat fetita pe care ati vazut-o in pozele Biancai. Dar exista si al doilea copil a lui Alex, care este in Germania. Se numeste Selena, pe care o are cu fosta lui iubita din Germania. Aceasta se numeste Iulia”, ne-a marturisit un apropiat al afaceristului.
loading...
Raluca, femeia cu care Alex Bodi are o minunata fetita si care, in prezent locuieste in Madrid, se poate lauda cu un fizic de exceptie. La cei 27 de ani, tanara care este originara din Pascani, lucreaza in domeniul medical. Cu trasaturi de manechin, Raluca este una dintre cele mai responsabile mamici. Drept dovada stau zecile de poze cu micuta pe care o are cu musculosul Alex, imagini pe care Raluca le-a postat pe unul dintre conturile de socializare.

In urma cu mai multe saptamani, Bianca Dragusanu si-a facut bagajele si a plecat in Spania! Blondina nu a mers singura, ci impreuna cu Alex Bodi. Iar motivul a fost unul bine intemeiat! Conform unor surse din anturajul fostei prezentatoare TV, musculosul om de afaceri a luat-o pe frumoasa blonda in Peninsula Iberica pentru a-i cunoaste parintii.

Familia tanarului traieste de multi ani acolo si Alex ar fi decis ca este momentul potrivit pentru a o prezenta pe Bianca celor mai importante persoane din viata lui

Alex Bodi nu s-a oprit, insa, aici. Dupa excursia din Spania, omul de afaceri dus-o pe Bianca Dragusanu in Franta, la Paris, acolo unde a rasfatat-o la maximum! Cei doi s-au plimbat prin magazine, unde au cheltuit o mica avere pe accesorii de lux, iar apoi au „copilarit” putin in parcul de distractii Disneyland.

loading...
“Bianca si Bodi se intalnesc, iau deseori masa impreuna si el o respecta foarte mult. Se vad din luna august, iar atunci, Bianca se afla intr-o pauza cu Tristan Tate si tot incerca sa scape de el, pentru ca acesta nu ar fi fost decat un barbat care cauta femei pentru videochat, imatur, care nu stia sa-si asume lucrurile la adevarata lor importanta. Bodi ii trimitea flori, o respecta si ii vorbea frumos, cum trebuie sa fie tratata orice femeie, in fond”, dezvaluia, recent, o sursa din anturajul superbei blonde.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro