Barbatul din Brasov care si-a ucis sotia si cei doi copii a fost condamnat la un an de inchisoare

Florin Buliga, barbatul din Brasov care a socat o tara intreaga dupa ce si-a ucis sotia si cei doi copii, in luna martie, a fost condamnat la un an de inchisoare pentru consum de droguri.

Judecatorii de la Tribunalul Brasov l-au condamnat pe Florin Buliga, barbatul care si-a ucis sotia si pe cei doi copii ai lor, in noaptea de 26 spre 27 martie, la 1 an de inchisoare pentru consum ilicit de droguri. Pe langa pedeapsa cu inchisoarea, brasoveanului i s-au interzis mai multe drepturi timp de doi ani.

Acest dosar este complementar celui in care este judecat pentru triplul omor. In acesta nu s-a dat inca o sentinta si este pe rolul Tribunalului pentru Minori si Familie Brasov, unde va avea termen pe 27 noiembrie. Florin Mircea Buliga, autorul triplei crime din Brasov, era drogat cand si-a omorat sotia si copiii. Dezvaluirea a fost facuta de avocatul Daniel Diaconu, care a mentionat ca anchetatorii au gasit canabis in masina barbatului care si-a ucis intreaga familie. Consumul de droguri l-ar fi determinat pe Florin Mircea Buliga sa-si omoare sotia si cei doi copii
loading...

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro