Ce a transmis Carmen de la Salciua dupa ce s-a aflat ca nu a divortat de Culita Sterp!

Carmen de la Salciua a transmis un mesaj dupa ce s-a aflat ca nu a divortat de Culita Sterp.

„Moravurile se schimba odata cu averea, florile cu anotimpul, ideile cu cartile, iar principiile cu timpul”, a fost mesajul postat de Carmen de la Salciua pe Instagram.

Culita Sterp a dezvaluit, recent, ca el si Carmen de la Salciua sunt casatoriti inca in acte.

„Era bine, dar nu s-a putut nici acum (sa divorteze, n.r.) Daca ajuta Dumnezeu, nici la anul. Trebuia sa fie demult, in august. Trebuia sa venim sa semnam peste o luna, eram plecati, ea a amanat treaba, nu a grabit-o. Ea si-a luat un avocat. Nu avem nimic de impartit. A fost problema pentru ca eu stau in Hunedoara, ea are domiciliul in judetul Alba, iar avocatul nu a fost atent la acest aspect, iar judecatorul nu a putut sa aprobe divortul, ca nu avem acelasi domiciliu. Niste incurcaturi care pe mine m-au depasit”, a declarat Culita Sterp.

loading...
Nu voia sa ii prinda sarbatorile casatoriti

Culita Sterp s-a aratat dezamagit ca ii prind sarbatorile casatoriti
Culita Sterp s-a aratat dezamagit ca sarbatorile ii prind casatoriti pe el si pe Carmen de la Salciua.
„O sa mergem dupa 1 ianuarie. Din pacate, sarbatorile ne prind tot casatoriti. Probabil ne incurca si planurile, mai ales ei.

Eu am fost baiat, adica nu am venit sa arat la televizor. Daca veneam sa arat, lumea isi schimba total parerea despre subiectul asta. Eu am fost bagat la fund cu chestia asta cu inselatul, doar ca ce am facut eu a fost prin ianuarie, iar ea a hotarat acum prin iunie sa ne despartim.

Am calcat si eu stramb, prin ianuarie, nu sunt usa de biserica. Dar asta s-a intamplat in ianuarie. Au aparut alte chestii. Ei sunt impreuna de vreo 5 luni, oamenii. Nu recunosc, dar toata lumea stie de ei, pe aici s-a mai si afisat. Eu le-am dat dedicatii, pentru Carmen de la Salciua si Isaila Cosmin. M-am bucurat. Eu sunt un om pasnic si imi place sa merg pe cale amiabila. Eu am avut o cearta foarte mare cu ea, deci…nu are rost sa va reproduc ce cuvinte mi-a adresat.

Avem niste contracte impreuna, noi la cantare nu ne mai salutam, in ultimul timp. Nu mai e loc nici sa ne mai salutam. A zis ca o sa sune oamenii cu care avem contracte sa-i puna sa aleaga dintre mine si ea”, a mai povestit Culita Sterp intr-o emisiune TV.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro