CE MAI FAC PEPE SI SOTIA LUI, RALUCA PASCU

Desi au o situatie financiara foarte buna, atat Pepe, cat si Raluca, trag cot la cot de afaceri si se ingrijesc impreuna de fetitele lor. Artistul este implicat in activitatea muzicala si se ocupa de un bar, iar sotia sa este ocupata cu gradinita din zona Obor.

Din primavara acestui an, dupa ce a fost jurat in emsiunea „Next Star”, la Anatena 1, Pepe (38 de ani) nu a mai fost implicat in nici un proiect TV, scrie Click. Acest lucru nu l-a intristat, dimpotriva. Artistul a avut mai mult timp sa se ocupe de proiectele personale si de afaceri. Mai exact, cantaretul se ocupa un bar pe care il detine de ceva timp pe Calea Victoriei, in apropiere de Ateneul Roman.

Ce mai fac Pepe si sotia lui, Raluca Pascu
Dupa cum se stie, clubul „RosaMaria Private Club” figura pe site-urile de vanzare, iar Pepe cerea 530.000 de euro pe el. Il vinde pentru ca nu se mai putea ocupa de el.

„Am renuntat, pentru ca nu am timp. Ca sa faci ceva sa mearga, trebuie sa te implici”, spunea celebrul cantaret in luna iunie. Iata ca la aproape cinci luni de atunci, lucrurile au luat o alta intorsatura.

loading...
Artistul si sotia sa, Raluca (27 de ani), s-au sfatuit si au ajuns la concluzia ca e mult mai bine sa renunte la ideea de a vinde clubul.

El este ocupat cu concertele si se ocupa de bar, iar bruneta, de gradinita „Rosamaria”, din zona Obor si, impreuna, de cele doua fetite ale lor.

„Suntem destul de ocupati. Am concerte, am si barul, pentru ca nu l-am mai vandut, ma ocup de el. Merge bine si il inchiriez pentru petreceri private. Raluca este cu gradinita in fiecare zi.

Pregateste fetitele, Maria (6 ani) e in clasa zero, iar Rosa (3 ani si jumatate) merge la gradinita, apoi se ocupa de tot ce e acolo. Avem peste 40 de copilasi, mese asigurate, personal calificat, va dati seama ca e treaba serioasa”, a declarat Pepe pentru ziarul Click!

loading...
Acum sunt in pregatiri pentru serbarile de Craciun, dar si pentru petrecerile de la club. Cu o activitate atat de intensa, Pepe nu se mai gandeste la al treilea mostenitor.

„E devreme pentru al treilea copilas. Este destul de greu, mai ales ca noi nu avem bona. Vom vedea”, ne-a mai spus Pepe.

sursa: verdict.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro