Ce spune studentul care a oprit un barbat sa nu se arunce in fata metroului

Stefan Lefter, studentul de la ASE care a devenit erou sambata dupa ce a salvat un barbat care voia sa se arunce in fata metroului, a povestit cum s-a intamplat totul si ce l-a indemnat sa faca acest gest.

Intr-un interviu pentru Observator, Stefan a povestit ca barbatul pe care l-a salvat a fost dat jos din metrou pentru ca era beat si a inceput sa injure.

‘Era revoltat, a inceput sa injure toti angajatii metroului, sa loveasca cu picioarele un stalp de acolo. Oamenii s-au indepartat. El striga la gardieni: sa veniti sa ma scoateti’, a povestit studentul. Initial, Stefan si alti doi colegi s-au amuzat si au inceput sa filmeze, dar imediat si-au dat seama ca situatia scapa de sub control. ‘Prima data am crezut ca glumeste, dupa l-am vazut ca s-a dus fix pe margine. A fost primul meu instinct, sa-l trag. Mi-a fost frica sa nu cadem amandoi si de aceea l-am tras’, a marturisit Stefan.
loading...
Vorbind despre ce s-a intamplat, studentul nascut in Vrancea, spune ca ‘E o senzatie speciala, stii erau 50% sanse, 50 sa sara, 50 sa nu sara, dar am zis sa nu las sansele sa isi faca treaba si sa ma implic, sa fiu sigur ca nu se intampla o catastrofa’. Studentul spune ca barbatul pe care l-a salvat i-a multumit si i-a promis ca nu va mai incerca niciodata sa se sinucida. ‘A zis ca nu mai face niciodata asta. Si m-am simtit impacat ca am facut lucrul acesta’, concluzioneaza Stefan Lefter. Un internaut a postat pe pagina de Facebook un filmulet tulburator. In imagini se poate vedea cum un barbat care pare sa fie intr-o stare avansata de ebrietate se leagana pe marginea peronului din statia de metrou Sudului. Un tanar intervine atunci cand vede ca metroul intra in statie, il trage pe om si il arunca departe de marginea peronului cu cateva secunde inainte ca trenul sa ajunga.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro