Cum arata bustul lui Beyonce de Romania la o luna de la operatia care i-a salvat viata

Beyonce de Romania a trecut, recent, printr-o operatie care, la propriu, i-a salvat viata, fostei cantarete fiindu-i scoase implanturile cu silicon icare s-au infectat.

De atunci, Madalina Dumitru, fosta iubita a lui Nicolae Guta si mama fetitei de care manelistul pare sa fi uitat, nu s-a lasat fotografiata mai deloc, ea postand pe conturile ei de socializare fotografii in care isi arata doar fata.

Cu toate acestea, Beyonce de Romania si-a luat inima in dinti si, de curand, si-a facut o poza in care I se poate vedea si bustul. Mult micsorat, cu un sutien cu cupe din burete sub o helanca neagra, dar usor transparenta, bustul vedetei sufera, probabil, si acum dupa operatia facuta in regim de urgenta acum cateva saptamani.

Si, recunoaste chiar mama fostei cantarete, va mai trece mult timp pana cand Beyonce de Romania sa pozeze, asa cum o facea pe vremuri, in lenjerie intima, cu bustul ”la inaintare. ”Acum nici nu se poate gandi sa isi refaca sanii. Adica, de aceasta data, dupa toate interventiile pe care le-a suportat, Madalina trebuie sa faca o operatie plastica recomandata medical. Dar, cu siguranta, prea curand nu se va intampla. Poate la anul, pe vremea asta, daca medicii i-o permit”, ne-a dezvaluit mama artistei care a trecut prin clipe cat se poate de dificile acum o luna.

loading...
”A fost norocul nostru ca am gasit la Spitalul Floreasca un adevarat inger. Este un profesor universitar, specialist in chirurgie plastica si reparatorie si i-a salvat viata Madalinei. Nu mai avea nicio sansa, daca se mai intarzia o zi sau doua, murea”, ne-a spus, cu lacrimi in ochi, mama vedetei.
”Sanii mei erau suprainfectati din cauza implantului care era model din 1974 si nu era pus bine. Erau necrozate tesuturile. Am fost la un pas de moarte”, a declarat Madalina Dumitriu, pe numele ei real, la o emisiune TV.
Micuta Anais s-a nascut in urma cu 3 ani si jumatate insa, de doi ani incoace este crescuta doar de mama si de bunica materna, tatal ei natural uitand practic de ea. In vara anului trecut, Madalina, alias Beyonce de Romania, l-a dat in judecata pe Guta, tatal fetitei ei. Aceasta le-a solicitat judecatorilor sa stabileasca cuantumul pensiei alimentare pe care Nicolae Guta trebuie sa o plateasca pentru fetita lor, micuta Anais. Procesul s-a incheiat anul acesta, in martie, judecatorii stabilind ca manelistul trebuie sa achite 274 de lei pe luna pentru intretinerea si cresterea fetitei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro