CUM S-A POZAT ADRIAN ALEXANDROV DUPA CE S-A AFLAT CA ELENA UDREA VA RAMANE DUPA GRATII

Elena Udrea ramane in arest in Costa Rica, dupa ce instanta a respins solicitarea de eliberare facuta de reprezentantii acesteia, scriu jurnalistii din Costa Rica. Iubitul ei, Adrian Alexandrov, a vrut sa le arate tuturor ca in aceste momente fetita lor abia nascuta este pe maini bune si se descurca foarte bine in rolul de tatic.

Elena Udrea este inchisa in inchisoarea Vilma Curling (Pastorul cel bun), dupa ce a fost arestata in baza mandatului international care a fost emis pe numele ei. Ea a cerut azil politic in Costa Rica si acum asteapta un raspuns al autoritatilor din Costa Rica in ceea ce priveste cererea de extradare formulata de justitia din Romania.

Udrea a nascut o fetita, in luna septembrie, in Costa Rica, iar iubitul ei, Adrian Alexandrov, a fost nevoit sa se stabileasca acolo temporar pentru a putea s-o ingrijeasca.

El a publicat recent o poza in care o tine in brate pe micuta Eva Maria pentru a le arata tutuor ca fetita a ramas pe maini bune cat timp mama ei are probleme cu legea.

loading...
Elena Udrea a fost condamnata definitiv la 6 ani de inchisoare in dosarul „Gala Bute” pentru luare de mita si abuz in serviciu, insa ea a parasit Romania, cerand azil politic in Costa Rica.
Procurorul-sef al Biroului Extradari din Costa Rica, Laura Monge, spunea ca procedura de extradare in cazul Elenei Udrea si al Alinei Bica continua chiar daca exista solicitari pentru acordarea statutului de refugiat, iar mandatul de arestare poate fi prelungit si dupa date de 30 decembrie, pana la finalizarea procedurii de extradare.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro