DIRECT DIN TURCIA, ANDREEA MANTEA, ANUNT IMPORTANT DESPRE VIATA PRIVATA

La o zi dupa ce a avut premiera emisiunii “Puterea dragostei”, Andreea Mantea a dezvaluit una dintre deciziile importante pe care a luat-o in Turcia, unde se va afla pentru urmatoarele sase luni pentru filmarea noului proiect profesional pe care l-a acceptat. Apropiatii si fanii prezentatoarei s-au bucurat pentru ea si au felicitat-o.

Andreea Mantea are un nou proiect profesional. Este vorba despre show-ul matrimonial „Puterea dragostei”, pe care aceasta il modereaza la postul de televiziune Kanal D. Cum filmariule au loc in Turcia, vedeta s-a mutat acolo pentru o perioada de sase luni. Si nu a facut-o singura, ci impreuna cu comoara ei de baietel, david.

Hotararea importanta are legatura cu baiatul ei, pe care a ales sa-l ia cu ea in Turcia. Potrivit declaratiilor sale, micul ei print va urma cursurile unei gradinite din Istanbul ca sa nu-i lipseasca nimic. David, fiul Andreei Mantea cu luptatorul de MMA Cristi Mitrea, a implinit trei anisori pe 27 mai.
loading...
“Ne acomodam usor, usor. David se simte foarte bine aici, si asta nu face decat sa ma bucure si mai tare. In curand, va merge si la gradinita aici, dar ma pasc niste emotii uriase, pentru ca nu stapaneste foarte bine limba turca, desi a inceput sa invete cate ceva. Nu il vad speriat in momentul in care aude ca se vorbeste in jurul lui o alta limba.

Incearca sa se adapteze si sa le explice celor din jur ceea ce vrea, asa cum poate el”, a dezvaluit Andreea Mantea pentru wowbiz.ro.

Andreea Mantea (n.: 20 septembrie 1986) este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. In viata personala, are un baietel pe care l-a adus pe lume in urma relatiei pe care a avut-o cu luptatorul de MMA Cristi Mitrea, care este si fost concurent de la “Burlacita”, show la care a participat ca sa isi gaseasca sufletul pereche. Fiul lor, David, s-a nascut pe 27 mai 2015.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro