Fiul parasit de Florin Busuioc a avut prima reactie dupa infarctul tatalui sau!

Amicii au vazut ca fiul parasit de Florin Busuioc a avut prima reactie dupa ce tatal sau a suferit un infarct pe scena.

In aceasta dimineata, fiul parasit de Florin Busuioc a avut prima reactie dupa ce tatal sau a suferit un infarct pe scena, marti seara, in timpul unui spectacol de teatru la Craiova. Florin Jr este un mare fan al pieselor rap, fiind si producator al unor astfel de melodii, si a distribuit un link al melodiei lui Ice Cube, „Arrest the president”, fara sa mai comenteze si altceva.

In vara, Busuioc Jr a lansat o melodie in care vorbeste despre parintele care l-a abandonat. Melodia se numeste “Tata, de ce?” si versurile reprezinta un atac la cel care a lipsit din viata lui: “Asta e lumea mea/E conturata prin durere/Se putea Evita/Atata timp cat si tie iti pasa./Se poate repara doar daca vom incerca./Nu am intrebari, asa cum te-ai astepta/Stiu, te-ai speriat si ti-ai luat talpasita/Ai crezut ca timpul le va rezolva”.
loading...
La cateva ore de la infarctul tatalui sau, fiul parasit de Florin Busuioc a avut prima reactie. “M-am insurat cand eram la Piatra Neamt. Nu stiu ce mi-a venit atunci, m-am indragostit, m-am insurat, am facut copil, m-am speriat si am fugit. Mi-a parut rau, sigur ca da. Ma urmareste si acum gestul asta. Chiar am o problema cu mine legata de povestea asta”, a povestit Florin Busuioc senior, de curand, intr-un interviu. El s-a insurat ulterior cu Liliana, femeia care i-a daruit doua fiice.


sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro