FLORIN VASILICA A PRIMIT UN DIAGNOSTIC DELICAT DIN PARTEA MEDICILOR

Florin Vasilica a trait momente emotionante in cabinetul unui medic, dupa ce a mers sa isi faca mai multe analize, alarmat de unele dureri insuportabile pe care le avea. Cand a aflat diagnosticul de la doctor, cantaretul de muzica populara s-a gandit la ce e mai rau, insa, din fericire, tratamentul urmat da rezultate.

Florin Vasilica a fost diagnosticat cu inceput de hernie de disc de curand. Avand in vedere ca boala e in faza incipienta, artistul a fost bagat de urgenta sub tratament si, potrivit marturisirilor sale, in prezent, se simte bine.

“Am ceva probleme de sanatate, dar le tinem sub control. Am dat de un medic foarte mult. Este un inceput de hernie de disc, dar este totul sub control. Sunt sub tratament si reusesc sa fac fata. A fost putin mai greu in ultima perioada, dar sunt bine acum. Cand stateam in masina aveam dureri, dar acasa imi treceau”, a declarat Florin Vasilica in cadrul emisiunii “Star Matinal”.
loading...
Artistul de muzica populara este fericit ca maladia nu ii mai face probleme asa mari si spera ca nu va ajunge la operatie, reusind astfel sa duca mai departe cantecele si mostenirea culturala lasata de tatal sau. Luna trecuta s-au implinit 14 ani de cand Liviu Vasilica a murit, iar fiul lui a facut un gest emotionant in memoria lui: a facut publica o poza cu acesta, iar in dreptul ei a asternut gandurile sale sincere. Va reamintim ca Liviu Vasilica a murit in 2004, dupa ce a fost diagnosticat cu ciroza. Starea de sanatate a regretatului cantaret nu i-a permis sa suporte un transpant de ficat, astfel ca a incetat din viata la varsta de 54 de ani.
“Astazi se implinesc 14 ani de cand ai parasit aceasta lume… Dumnezeu sa te aiba in paza Sa!” este mesajul pe care artistul l-a scris in dreptul imaginii de mai jos, pe care a postat-o pe contul sau oficial de Facebook.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro