Giani Kirita, interviu din Republica Dominicana

Giani Kirita a acordat un interviu direct din Republica Dominicana, acolo unde se afla in acest moment ca antrenor al Faimosilor de la Exatlon.

Giani Kirita a acordat cel mai sincer interviu de cand a venit la Exatlon sezonul 2. In stilul lui caracteristic, ”King” a analizat cele mai delicate momente prin care a trecut pana acum, nu s-a ferit sa discute despre relatia lui Iulian cu mexicanca Ana, sa vorbeasca despre degetul mijlociu aratat de Madalina sau sa il faca praf pe Silviu, cu care spune ca nu s-a inteles nici un moment de cand acesta a aparut la Exatlon.

Reporter: Buna ziua, Giani, cum te simti la revenirea in Republica Dominicana, de data asta in calitate de antrenor?
Giani Kirita: Ma simt foarte bine. De prima data, de cand am pasit pe pamant dominican, am simtit acelasi fior in corp pe care l-am avut ca si concurent.

Cum ti se par ironiile adversarilor facute la adresa ta, mai ales ca tu incerci sa-i lucrezi psihic, sa-i faci ”cu capul”. Crezi ca-ti va reusi si in sezonul asta?
Da, intr-adevar, am incercat sa-i lucrez putin la psihic, dar din pacate nici echipa nu m-a ajutat. Poti sa lucrezi la psihicul lor atunci cand castigi. Sezonul asta, din pacate, n-am reusti sa lucrez la psihicul lor, pentru ca razboinicii au castigat in majoritatea timpului.

loading...
Madalina regreta si acum ca mi-a aratat degetul mijlociu

Cum ai vazut tu gestul acela al Madalinei Lingurar de a-ti arata degetul mijlociu?
Madalina Lingurar a facut gestul ala… probabil ca-l regreta si-n ziua de azi. Nici n-am vrut sa-i raspund foarte mult, am luat-o mai mult ca pe o gluma. Nu-mi bat capul cu ea. Cu siguranta ca regreta. Cand o sa ajunga acasa o sa vada ca regreta ce a facut. In presiunea jocului e ok. Ganditi-va ca eu am am fost pe stadioane si mie imi arata semnul ala tot stadionul. Adica despre ce vorbim? Repet, sunt destul de inteligent sa nu ma pun la mintea ei.

Ai fost acuzat de misoginism… Ai avut un conflict cu Ana Otvos si de acolo au pornit acuzele!
Aaaa, da… Problema aici, la Exatlon, este urmatoarea: din cauza presiunii si a tensiunii jocului, anumite fete sau femei, sa le spun asa, tind sa te jigneasca sau sa faca ironii, iar tu ca barbat ar trebui sa nu spui nimic. Ei bine, fetelor, femeilor, nu e asa. Automat cand provoci, asteapta-te si de la un barbat sa-ti raspunda. Si cand gasesti unul ca mine care are vorbele la el si e crescut pe stadioane, are scoala vietii si e si strada cu el, asteptati-va ca vine si replica.

Vezi o femeie invingatoare sau finalista in sezonul asta?
Mi-as dori din suflet sa fie de la noi Cristina Nedelcu. Posibil sa fie si de la Razboinici. Pe Betty o vad, chiar si pe Ana Maria Otvos.

”Imi place de Iulian ca a pupat-o pe Ana”

Care este relatia ta cu Ionut Jaguarul? Multa lume spune ca nu prea aveti o relatie buna!
Relatia mea cu Ionut este una foarte buna, dar pe teren eu n-am prietenii. Sa ne intelegem, acolo sunt doar eu si faimosii. Cu el n-am nici o treaba. In general ma inteleg bine cu el.

Cum ti se par actiunile lui Iulian de a o pupa pe Ana de la Mexic, de a-i darui cadouri? Ti se par gesturi copilaresti?
Iulian este un jucator foarte bun in Exatlon. Pana la urma este un copil, are 21 de ani. Mie chiar imi place ce a facut, adica pana la urma nu are obligatii, baiatul stie ce vrea. Foarte bine, sa se duca s-o pupe!

In primul sezon ai slabit, acum cum esti?
Acum am un regim special in care am mancare la discretie, dorm cand vreau. Doar primele zece zile am stat in baraca cu ei si am mancat ce au mancat ei, pentru ca am vrut sa-i cunosc. Ma mentin foarte bine si sper s-o tin asa multi ani de acum incolo.

Continuarea pe Wowbiz

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro