IMAGINI INCREDIBILE CU FOSTA PRIMA DOAMNA A ROMANIEI

Maria Basescu, fosta Prima Doamna a Romaniei, este un adevarat exemplu. Este dedicata total familiei si da, in mod constant, dovada de curaj, mergand la plimbare singura pe strada, fara protectia SPP.

Sotia lui Traian Basescu nu are niciun fel de problema atunci cand vrea sa iasa singura pe strada. Motiv pentru care merita tot respectul. Fata de alte femei cu greutate din Romania, fosta Prima Doamna a tarii prefera sa ramana modesta si sa-si traiasca viata in liniste.

Paparazzi au intalnit-o pe Maria Basescu in zona Parcului Herastrau, la aproximativ 500 de metri de vila unde locuieste alaturi de sotul ei. Imbracata lejer, cu o pereche de blugi, o bluza de culoare albastra si o vesta, sotia fostului numarul 1 in stat a iesit la o mica plimbare.

Singura-singurica, desi are dreptul sa fie insotita mereu de un agent de la SPP, care sa ii ofere protectie. Maria Basescu s-a bucurat de aerul curat din zona si si-a reincarcat bateriile. Dupa cateva zeci de minute s-a retras spre casa, unde avea, probabil, lucruri importante de facut.

Nu este prima data cand sotia lui Traian Basescu alege sa iasa pe strada fara protectia SPP. In urma cu doar cateva luni, fosta Prima Doamna a Romaniei a intrat de una singura intr-un hypermarket din nodrul Capitalei, pentru o sesiune de shopping.

La fel ca si acum, a aplicat o “reteta clasica”, pentru a nu atrage atentia asupra ei, comportandu-se asemenea unui roman obisnuit. Nu a deranjat-o sa stea la coada minute in sir si a iesit din magazin cu un cos plin cu cumparaturi. Din nou, nu a fost insotita de agentul care, teoretic, ar trebuie sa o urmeze peste tot.

loading...
In afara faptului ca este o sotie perfecta, Maria Basescu reprezinta si un model de bunica. Ea si fostul presedinte al Romaniei au trei nepoti, Sofia Anais, Traian si Anastasia din partea Elenei si unul, Radu, din partea Ioanei. Maria Basescu a fost vazuta, in trecut, la cumparaturi cu Sofia Anais, careia i-a luat atunci o papusa.

Maria si Traian Basescu s-au casatorit in anul 1975, cei doi implinind 43 de ani de casnicie, o performanta de invidiat! Maria Basescu a implinit in luna septembrie 67 de ani, dar nu isi arata nicidecum varsta, fiind intr-o forma fizica deosebita.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro