Mara Banica, transanta dupa ce baietelul ei a fost lovit de o profesoara

Mara Banica a avut parte de o zi de cosmar, dupa ce baietelul ei, Dima, a fost lovit de o profesoara. Cadrul didactic o inlocuia pe invatatoarea lui Dima, care a intrat in concediu prenatal.

Mara Banica a marturisit ca a „inghetat” atunci cand a auzit ce a patit fiul ei si a dezvaluit ca profesoara, care este pensionara, nu va mai preda in scoala lui Dima.

„Ingrijorata e putin spus, am avut o zi care nu vreau sa se repete niciodata. Ne-am ingrijorat si eu si ai mei. Invatatoarea lui Dima este insarcinata si stiam ca va intra intr-un prenatal de 3 luni. Toti parintii erau curiosi sa vada cine va veni la clasa. Clasa I este foarte grea, multe teme. Astazi trebuia sa fie prezentata noua doamna. Nu ne-a salutat nici pe mine, nici pe cealalta mamica. Cand am auzit, am inghetat (n.r.- ca Dima a fost lovit). Cica nu avea caietul de matematica pe banca. Am cerut numarul doamnei, dar n-am facut rost si bine ca nu am facut ca eram nervoasa si nu aveam o discutie in parametri normali. Fiul meu merge la o scoala de stat si am crezut in sistemul asta de stat. E pensionara, am vorbit cu doamna director si mi-a spus ca zboara din scoala. Problema mea a fost rezolvata, daca stia doamna asta ca e fiul meu, nu se atingea de el. Cred ca regreta, a fost ghinionul vietii ei, ea nu stia cine sunt copiii”, a spus Mara Banica la TV.
loading...
”Doamna pe care o avem la clasa e o femeie tare blanda, a inceput sa planga cand a auzit. Copilul e speriat, nu mai vrea sa mearga. O sa stam de vorba cu el. Ceilalti copii au fost jigniti. Una dintre fetite nu a fost scoasa din ‘proasta’. Nu pot sa imi explic cum a putut inspectoratul sa faca o asemenea alegere, sa trimita pe aceasta femeie, asta e invatamantul romanesc in proportie de 60%. Copilul inteligent este nastrusnic. Cu el trebuie lucrat, acolo trebuie sa semeni. Toti parintii sunt foarte suparati. Pe de alta parte sunt bucurosi ca au scapat de femeia asta, dar speriati ca maine vine altcineva. Nu poti sa iti imaginezi cat de frustrata ma simt. I-a facut cineva vreun test psihologic?”, marturisea anterior Mara Banica.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro