MARGHERITA DE LA CLEJANI, TRANSFORMARE RADICALA DUPA OPERATIILE ESTETICE.

La 26 de ani, Margherita de la Clejani este foarte schimbata din cauza operatiilor estetice pe care a ales sa si le faca de ceva vreme. Tanara artista si-a pus silicoane si “si-a tunat” fata, iar Viorica de la Clejani a declarat in cadrul unui interviu ca fiica sa ii da explicatii doar ei si tatalui sau, nu si presei.

Fiica Vioricai si a lui Ionita de la Clejani si-a indeplinit visul de a-si pune implanturi mamare mari. Desigur, totul s-a petrecut dupa lungi sedinte in familie. In urma operatiei estetice, ea si-a pus cate 500 ml in fiecare san. Desi “si-a tunat” si fata, la inceputul acestui an, ea a declarat intr-o emisiune de la Antena Stars: “Nu am operatie la fata”. Totusi… pozele publicate chiar de ea pe retelele de socializare o dau de gol, sunt de parere mai multi internauti.

In cadrul unui interviu oferit anul acesta, mama Margheritei a recunoscut ca are multe operatii estetice. Mai mult, Viorica de la Clejani a dezvaluit ca incearca sa-l convinga si pe Ionita sa-si puna botox in frunte si in obraji.
loading...
“Sunt operata toata. Cabinetele sunt pline de buzate si botoxate. Ma rog de Ionita sa-si bage botox in frunte si in obraji, dar nu vrea. Ii spun sotului meu de trei zile sa-mi cumpere un inel si nici macar nu m-a bagat in seama. Margherita imi da doar mie si tatalui ei explicatii. Fata mea nu are multe operatii estetice. Pentru mine cele mai frumoase femei sunt Bianca Dragusanu si Adriana Bahmuteanu (…)”, a declarat Viorica de la Clejani in cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Toamna aceasta, Margherita de la Clejani a trait experienta vietii sale. Tanara vedeta se numara printre vedetele care au acceptat provocarea celui de-al doilea sezon al emisiunii “Asia Express”. Marga, Iuliana, Bianca Dragusanu si sora ei, Oana, se numara printre concurentele care au parasit primele competitia care va incepe in curand la Antena 1.
Fata Clejanilor si Iuliana Luciu formeaza una dintre echipele de la “Asia Express”, emisiune care va incepe curand la Antena 1.

Fiica Vioricai si a lui Ionita de la Clejani a implinit 26 de ani in vara trecuta: pe 6 august.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro