MARINELA CHELARU, IN STARE GRAVA LA SPITAL

Marinela Chelaru a ajuns in stare grava la spital, dupa ce fusese operata pe inima. Medicul ii specificase sa nu manance sare, iar actrita nu a respectat indicatiile, consumand o cantitate destul de mare si astfel a ajuns iar pe mana medicilor. Marinela a povestit tot acest incident si a marturisit ca aceasta fusese cauza pentru care s-a si scris ca a murit.

„Eu am mancat sare, mi s-a facut rau, dar nu am murit cum s-a scris. Mi-a spus doctorita sa nu mananc sare si am facut exact ca un fumator. Mie mi-era bine dupa operatie si am mancat ponderat, dar organismul a fost plapand dupa operatie si nu am mai putut sa respir. Un baiat de la spital, cand mi-a pus masca pe fata, mi-a spus sa respir ca altfel o sa ma piarda”, a spus Marinela Chelaru la „Agentia Vip”.

In varsta de 59 de ani, Marinela Chelaru se confrunta cu probleme delicate de sanatate, despre care stie toata lumea. Talentata actrita si-a speriat teribil apropiatii si sustinatorii la inceputul lui aprilie cand a suferit un infarct, iar medicii au bagat-o de urgenta in sala de operatii. Cum starea ei de sanatate e in continuare subrezita, stirea falsa potrivit careia a murit s-a raspandit foarte repede. Cand a aflat aceasta informatie, Marinela Chelaru s-a suparat foarte rau, iar trairile pe care le-a avut nu i-au facut deloc bine – vedeta avand si probleme cu inima de mai multa vreme. In timpul unui interviu, actrita a avut o reactie acida.
loading...
“Am fost foarte amarata in ultima perioada pentru ca am auzit ca am murit, m-am enervat, dar dupa aceea m-am gandit si mi-am zis: «Ei, si ce daca muream, faceam gaura in Cer?».Toti o sa murim, este un circuit al vietii”, a declarat Marinela Chelaru pentru click.ro.

In luna aprilie, actrita Marinela Chelaru a suferit un infarct si a fost supusa unei interventii chirurgicale.

“Imi vine sa plang, mi-e mila de mine. Inimioara mea a luat-o razna in somn. Nu mai puteam sa mai respir. Nu mai puteam sa merg, nu m-am suparat cu nimic. Am stat la spital in prima parte o saptamana sau doua pentru o investigatie. Dupa Paste, am mers iar la spital. Mi-au spus ca trebuie sa ma operez, m-am speriat. Aveam doar filme horror in cap. Le multumesc medicilor. Cand mi-a spus ca sunt riscuri, mi s-a facut rau. Mi-am luat la revedere de la prieteni. Operatia a durat sase ore jumatate”, a declarat actrita in cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Din pacate, e adevarat! Actrita Marinela Chelaru sufera de o boala cumplita: „Voi muri, ma duc la Dumnezeu”

“As lua un medicament care sa ma ajute sa traiesc cat mai mult, nu vreau sa am o batranete urata. Acum ma simt asa si asa, am avut momente si mai bune si mai rele, dupa operatie”, a mai spus vedeta in cadrul unui interviu, potrivit spynews.ro.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro