PAULA CHIRILA, CUNOSCUTA PREZENTATOARE TV, VORBESTE IN PREMIERA DESPRE NOUL IUBIT!

Viata actritei si prezentatoarei TV Paula Chirila sta din nou sub semnul iubirii. Paula a pus punct mariajului de 12 ani pe care l-a avut cu prezentatorul Marius Aciu, din cauza depresiei. Actrita a reusit sa afle ce i se intampla abia dupa ce a mers la psiholog. Dupa ce si-a vindecat ranile sufletului, Paula a indraznit sa iubeasca din nou!

La 43 de ani, Paula Chirila traieste o noua viata. Cel putin, pe plan sentimental. In urma cu aproape un an, actrita trecea printr-o perioada extrem de grea. S-a confruntat cu separarea de tatal fetitei sale si cu depresia. Ii mai leaga fetita lor, Carla, si o prietenie cu mult respect. Depresia pare sa fi fost motivul pentru care Paula Chirila a vrut o noua viata.

”N-as putea sa spun daca sunt impacata 100%, a trecut doar jumatate de an, mai exista ganduri, intrebari de genul Am facut bine?, nici nu stiu daca timpul o sa raspunda la intrebarile astea, am facut-o si gata”, spune Paula. ”Mi-am dat seama la momentul ala, treceam printr-o perioada foarte proasta, printr-o mare depresie, nici nu stiu daca am depasit-o. Din ce motiv s-a produs? Depresia nu are motive, depresia se intstaleaza pur si simplu”, a completat actrita.
loading...
A incercat sa afle ce se intampla cu ea la psiholog. Dupa ce si-a alinat suferintele, Paula a reusit sa se mobilizeze si sa inceapa o noua viata. Am intalnit-o la prezentarea de blanuri a Florei Nastase, unde ne-a marturisit ca nu doar blanurile ii tin de cald. Ca o ironie, Paula va juca de luna viitoare in piesa de teatru ”Te iubesc, dar nu pe tine”.

”Sunt fericita, sunt OK. Si indragosteala si fericirea se vad pe chipul unei femei. Ma intreaba multa lume… Ce ti-ai facut, ti-ai facut ceva?! Si le zic, da, mi-am facut ceva in viata. Daca am un om langa mine cu care sa ma inteleg foarte bine, care sa ma implineasca din punct de vedere emotional, afectiv, atunci crede-ma ca daram muntii, ii rup in doua”, a spus Paula. Ea a dezvaluit ce a atras-o la noul iubit: ”Calmul. Este foarte calm. Eu sunt mai energica, cand sunt langa el sunt extrem de linistita, sunt alta persoana! Suntem in perioada de cunoastere. Si ne cunoastem si ne placem din ce in ce mai mult unul pe celalalt si asta e ceea ce conteaza!”

Actrita a mai vorbit si despre apropierea Sarbatorilor, vremea cadourilor… ”Chiar cautam ceva pentru iarna si am vazut la Flora niste chestii dragute, asa ca s-ar putea sa spargem pusculita in doua”, a incheiat Paula Chirila.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro