Primele informatii despre starea lui Busu, dupa ce a facut infarct! A fost operat de urgenta

Actorul Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic, marti seara, in timpul unui spectacol la Craiova. Busu a fost operat de urgenta si se afla in afara oricarui pericol.

„Operatia a fost o reusita, i s-a montat un stent si acum pacientul este in afara oricarui pericol. In legatura cu celelalte detalii, familia nu imi permite sa dau nicio declaratie. Important este, insa, ca totul s-a terminat cu bine”, a declarat purtatorul de cuvant.

„Da (a suferit un infarct-n,.r.), a intervenit SMURD-ul. A fost resuscitat, iar acum este ingrijit la spital. Momentan e la Spitalul Judetean de urgenta din Craiova”, a declarat, pentru MEDIAFAX, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat.
loading...
Actorul Florin Busuioc a facut infarct imediat dupa spectacolul pe care-l avea la Craiova, la fata locului fiind chemat un echipaj SMURD care l-a resuscitat minute bune, dupa care l-a transportat la spitalul din oras.

„Confirm faptul ca Florin Busuioc a suferit un infarct. Nu stiu exact in ce stare mai e, dar stiu ca a fost resuscitat si ca starea lui nu e una buna. Voi reveni cu detalii ulterior”, potrivit purtatorului de cuvant al unitatii spitalicesti, Cristina Geormaneanu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro