RAZVAN BOTEZATU, IN MOARTE CLINICA DUPA UN CUMPLIT ACCIDENT! DEZVALUIRI ULUITOARE

S-a afla amanunte uluitoarea din copilaria unuia dintre cei mai apreciati prezentatori Tv de la noi din tara. Razvan Botezatu a trecut prin momente de cumpana dupa ce a fost protagonistul unui teribil accident.

Razvan Botezatu, fostul prezentator Tv, a avut parte de momente mai putin placute in copilarie. O persoana din anturajul vedetei a facut marturisiri socante. Potrivit spuselor acesteia, Razvan a intrat in moarte clinica dupa ce a fost lovit de o masina.

”Razvan a avut un accident foarte grav, in urma cu multi ani, din cauza tatalui, care intre timp s-a stins. Barbatul l-a lasat in masina si, la un moment dat, Razvan a trecut strada si l-a lovit o masina in plin. A stat in coma cateva zile, era ca si mort. El mi-a povestit ca, in timp ce a fost inconstient, a vazut niste lumini si o usa care se deschidea, o vedea pe mama sa in salon, vedea doctori de langa el. El mi-a zis ca totul se intampla ca si cum sufletul lui se desprinsese de corp si vedea totul in jurul lui”, a marturisit prietenul vedetei.
loading...
Un prieten din anturajul lui Razvan Botezatu a dezvaluit in cadrul unui interviu drama fara margini de care a avut parte tanarul prezentator. Conform sursei citate, la varsta de 10 ani, Razvan ar fi fost abuzat sexual de doi baieti, care venisera, chipurile, sa-i vanda o pisica. Si, cum inca din copilarie iubea animalele, el a mers la bunica lui de la care a luat bani ca sa salveze micuta felina. Pentru gestul sau, Razvan Botezatu a platit un pret foarte mare: cei doi baieti l-au abuzat sexual in apropierea blocului in care acesta locuia.
In ciuda faptului ca a fost extrem de afectat de tot chinul la care a fost supus, el a gasit puterea sa-i spuna mamei sale cand avea 16-17 ani. Cu inima ranita, femeia a vorbit cu el si… impreuna au stabilit ca cel mai bine ar fi sa mearga sa discute despre tot ce i s-a intamplat cu un specialist.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro