Soc pentru Ioana Tufaru! Ar putea ramane fara copil

Ioana Tufaru trece prin momente mai mult decat cumplite. Mai exact, ea are emotii ca ar putea ramane fara copilul pe care il adora, fara Luca, din cauza neatentiei sale…

Ioana Tufaru pare sa fie urmarita de ghinion. Mai exact, de curand, din cauza unei simple fotografii, ea ar putea ramane fara Luca, baietelul ei de trei ani.

Mai exact, de curand, o fotografie vazuta de prietenii ei a inflamat spiritele si, evident, o pune intr-o situatie cat se poate de dificila pe Ioana Tufaru. Astfel, ne-au declarat surse apropiate de fiica Andei Calugareanu, situatia fiului ei va fi adusa in atentia autoritatilor, acuzatiile care I se aduc fiind legate de felul in care este ingrijit baietelul.
loading...
”O vecina de-ale Ioanei Tufaru a vazut copilul, intr-o poza, cum doarme pe pat. Revoltata de imaginea cu pricina, vrea sa ii faca reclamatie la Directia pentru Protectia Copilului care, daca constata ca baietelul nu este ingrijit asa cum trebuie, poate decide sa o lase fara custodia micutului”, ne-a spus o sursa apropiata Ioanei.
In fotografia cu pricina, micutul este surprins in timp ce doarme, pe niste saltele nu tocmai imaculate, cu biberonul cazut din gura si, considera vecina cu pricina, intr-o tinuta care nu se potriveste deloc cu teperaturile de afara din aceste momente.
Ioana Tufaru a decis, chiar la inceputul anului, sa nu se mai planga de lipsurile financiare. Femeia a facut o comparatie intre nivelul ei actual de trai si cel pe care-l avea inainte sa primeasca o garsoniera de la Gigi Becali. Fiica Andei Calugareanu, la vremea respectiva insarcinata, dormea prin parcuri alaturi de iubitul ei. Tatal lui Ionut ii alungase din casa pentru ca nu o agrea pe Ioana si a spus ferm ca-si reprimeste fiul sub acoperisul lui doar daca se desparte de fiica Andei Calugareanu.

Ioana Tufaru a nascut prematur, pe 9 octombrie 2015, din cauza unor complicatii care au aparut in timpul sarcinii. Baieteul a cantarit la nastere doar 1.700 de grame, insa medicii au asigurat-o ca totul va fi bine, iar acum micutul merge la gradinita. Mama ei, regratata artista Anda Calugareanu, s-a stins din viata pe 15 august 1992, la doar 46 de ani, din cauza unui cancer pulmonar.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro