Sora lui Busu, declaratii despre starea de sanatate a actorului

Raluca Iorga, sora actorului Florin Busuioc, a postat pe o pagina de socializare un mesaj de multumire.

Raluca Iorga a postat pe contul de socializare un mesaj in care le multumeste tuturor pentru gandurile bune si spune ca starea lui Busu este una stabila, insa pericolul nu a trecut.

”Va multumim din suflet tuturor pentru urarile de bine si sanatate adresate fratelui meu. Starea lui e stabila deocamdata, insa lupta va fi lunga probabil. O rugaciune i-ar prinde bine. Doamne ajuta!”, a scris Raluca Iorga, sora lui Florin Busuioc, pe contul sau de Facebook.
loading...
Florin Busuioc a ajuns noaptea trecuta la Spitalul de Urgenta din Craiova. La spital, medicii au decis ca trebuie operat de urgenta si l-au bagat in sala de operatii, pentru montarea unui stent. Eugen Tieranu si Paul Trasca sunt medicii care l-au operat pe Florin Busuioc si i-au salvat viata. In sala de operatii, a fost si Emilia Goanta, medic electrofiziolog.

Actorul Florin Busuioc, care a suferit un infarct la finalul unui spectacol la Craiova, a fost preluat, miercuri dupa-amiaza, de un elicopter SMURD si transportat la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”, de la Fundeni.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro