Ultimele informatii despre Florin Busuioc!

In acest moment, vedeta este in afara oricarui pericol.

Dupa mai bine de o saptamana de stat prin spitale, Florin Busuioc va pleca acasa! In aceste momente, starea lui este una stabila si nu mai este cazul ca el sa fie sub atentie medicala!

Actorul a suferit un infarct miocardic, in timpul unui spectacol la Craiova, martea trecuta, si a fost nevoie de o interventie chirurgicala imediata pentru a i se salva viata. Un medic rezident de la spitalul din oras i-a implantat un stent, apoi, barbatul a fost tinut sub observatie timp de cateva ore.
loading...
Dupa operatie si la indicatiile personalului abilitat, Florin Busuioc a fost adus la Bucuresti cu un elicopter si bagat la Terapie Intensiva la Spitalul C.C. Iliescu din Capitala pentru a fi stabilizat complet! ”Barbatul a fost ingrijit corespunzator si totul este acum spre bine. Insa, va trebui sa tina cont de cateva lucruri importante, in caz contrar, risca un nou infarct”, au dezvaluit persoane de la fata locului!
In aceste momente, omul de televiziune este destul de bine fizic, dar va trebui sa asculte cu sfintenie sfatul medicilor pentru a nu risca un nou infarct! ”El va lua toata viata de acum inainte un medicament de coagularea sangelui destul de puternic. Acesta il va obliga sa renunte la tigari si la alcool. Insa, fara pastila asta minune, arterele ar fi afectate”, au povestit aceleasi surse, care au mai specificat si faptul ca Florin Busuioc va fi externat in doar cateva ore. ”Nu mai este cazul sa ramana in spital. S-a luat decizia ca pacientul sa fie lasat sa plece, cu conditia de a nu mai face efort in urmatoarele saptamani”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro