Un artist de la noi isi creste singur baiatul!

Karym, un cunoscut cantaret de la noi, este un parinte extrem de mandru de fiul lui. Putini stiu ca artistul e tata singur, ocupat inainte de orice cu educatia baiatului sau, Angel, in varsta de 10 ani, pe care il duce zilnic la scoala.

Viata personala a lui Karym ascunde insa o uriasa tristete. In urma cu aproape 10 ani, fosta lui iubita a renuntat la copil si a plecat in Franta, unde si-a refacut viata. Fiul lor, Angel, avea numai doi ani si de atunci artistul ii este acestiua si tata, si mama.

In urma cu 8 ani, Karym a castigat lupta in instanta cu mama baietului. Artistul a castigat definitiv custodia exclusiva a copilului. ”A fost cel mai mare hop al vietii mele”, declara in urma cu trei ani cantaretul.

„Noi suntem, vorba aia, prieteni, suntem foarte apropiati. Dar stiu ca iubirea mamei lui nu i-o poate darui nimeni altcineva, nici macar eu”, spune cu tristete Karym.

loading...
Baietelul reprezinta totul pentru Karym. In weekend, Angel a implinit 10 ani iar artistul i-a pregatit o petrecere surpriza. Fiul artistului ii seamana leit, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Karym a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu el si Angel in care baiatul tine in mana un tort frumos. „La Multi Ani Angel”, a scris artistul la descrierea pozei.

Si-a pierdut tatal in urma cu 6 luni

Pe 22 aprilie, cantaretul si-a condus pe ultimul drum tatal, care a decedat dupa o lupta crunta cu boala. Dumitru Cioclei, tatal cantaretului, a murit pe 19 aprilie dupa o lupta lunga cu boala. Barbatul a fost diagnosticat cu carcinom hepatocelular, aceeasi boala de care a murit si Denisa Raducu.

Karym a lansat in urma cu cateva saptamani „Rau de lacrimi”, o piesa despre iubire si suferinta ce are un mesaj foarte puternic. Piesa este produsa in studioul Fly Project de Nicole Cherry, Popescu Felix Dragos, Treanta Marcel Cristian, Ionescu Tudor, si Denes Daniel. Videoclipul piesei „Rau de lacrimi”, in regia lui Daniel Libeg, reuseste sa surprinda in imagini povestea unei femei sexy si frumoase, dar mai putin statornica intr-o relatie. Karym reprezinta baiatul real al zilelor noastre care se confrunta cu o relatie destul de tumultoasa alaturi de partenera sa, dar din pacate foarte materialista, cuvant care din nefericire descrie multe domnisoare din viata de zi cu zi. In clip isi face aparitia si Celia, prietena artistului in viata de zi cu zi, care joaca rolul de fata buna si il salveaza pe Karym din ghearele himerei care nu il merita. Rolul „fetei rele” este jucat de o alta buna prietena a artistului precum si a Celiei, Larisa Judele de profesie fitoterapeut, care contrar aparentelor, in viata de zi cu zi este o fire blanda, departe de imaginea de fata rea pe care o afiseaza in clip.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro