VESTE DE ULTIMA ORA DE LA TERAPIE INTENSIVA DESPRE BUSU!

Florin Busuioc a suferit, marti seara, trei infarcte dupa un spectacol pe care l-a sustinut la Craiova, pe scena Filarmonicii Oltenia. La fata locului a fost chemat un echipaj SMURD, care l-a resuscitat pe actor minute bune, dupa care l-a transportat la spitalul din oras.

Ajuns in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, Florin Busuioc a fost operat de medicii Paul Trasca si Eugen Tieranu, ultimul fiind rezident. Vedetei PRO TV i s-a montat un stent. Ulterior, s-a luat decizia ca actorul sa fie transportat la Bucuresti, cu un elicopter SMURD. Aeronava a aterizat miercuri dupa-amiaza in Capitala, la Detasamentul de Pompieri Morarilor, iar Busu a fost internat la Institutul „C.C. Iliescu”, din cadrul Spitalului Fundeni.

In prezent, se afla internat la sectia de Terapie Intensiva a spitalului Fundeni, iar starea sa de sanatate este dificila. Medicii iau in calcul inca o operatie pentru a-i monta actorului al doilea stent.

„Este greu de spus evolutia ulterioara. Aceste vizite intr-o sectie de Terapie Intensiva ar trebui limitate intr-o tara in care infectiile nozocomiale sunt prezente. Este o situatie alarmanta. Unul din cinci supravietuitori ai unui infarct sufera un al doilea eveniment cardiac in urmatorii ani.”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, la Romania TV.

loading...
Florin Busuioc s-a nascut pe 19 mai 1962 in Hunedoara. El a copilarit si aici, dar si in satul Soimaresti, din judetul Neamt. Carismaticul artist este cunoscut mai mult ca om de televiziune decat ca actor. Desi visul de a deveni actor l-a adus in Bucuresti. “Busu”, asa cum este cunoscut de public, si-a facut debutul in televiziune in 1996, iar in anul 2010 a fost desemnat drept cel mai bun prezentator meteo de catre Societatea Europeana de Meteorologie.
“Am inceput la TVR, cu o emisiune pentru copii, «Tip-Top Minitop», la care am ajuns facand un film pentru TVR, o poveste tacanita cu o pisica scapata printr-un hotel. Ma rog, era foarte dragut filmul. M-au remarcat producatorii de la Tip-Top Minitop si mi-au propus sa fac asta. A durat cativa ani emisiunea, am mai facut o emisiune in paralel, tot acolo, la TVR, tot pentru copii. Emisiunea a continuat si dupa ce am plecat eu”, a declarat prezentatorul TV pentru adevarul.ro.

In prezent, Florin Busuioc se afla la al doilea mariaj. El este casatorit de mai multi ani cu Liliana, impreuna cu care are doua fiice: Natalie si Catinca. Prima sotie, Marieta Busuioc, care i-a fost alaturi din 1991 pana in 2008, i-a daruit un baiat. Acesta se numeste Florin Busuioc Jr.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro