ALINA SORESCU, MARTURISIRI SINCERE LA 8 ANI DE LA NUNTA CU ALEXANDRU CIUCU

Data de 12 septembrie este cea in care Alina Sorescu a devenit sotia lui Alexandru Ciucu.

Astfel, ei au aniversat ieri opt ani de la nunta, iar in cadrul unui interviu oferit in urma cu cateva ore, artista a facut dezvaluiri sincere din mariajul cu indragitul designer. Vedeta nu a ascuns faptul ca, in timpul casatoriei au existat si momente mai putin placute, dar ca, datorita iubirii, comunicarii si respectului, au gasit solutii ca sa mearga mai departe impreuna.

In varsta de 32 de ani, Alina Sorescu i-a daruit lui Alexandru Ciucu doua fetite superbe: Carolina si Raisa. Prezenta intr-un platou de televiziune seara trecuta, chiar la ceas de sarbatoare, frumoasa cantareata a marturisit ca sotul ei ii ofera in fiecare an cate un inel.
loading...
Si… daca pana acum era o surpriza de fiecare data, anul acesta, ea a mers impreuna cu tatal fetelor sale ca sa cumpere superba bijuterie.“Am primit un inel, asa face in fiecare an. A trebuit sa-l las la scurtat. E albastru, de data asta l-am ales. De obicei se ducea singur, i-am zis sa mai schimbe, dar el vrea sa-mi daruieasca inele. Important e sa fim fericiti si sa ne crestem fetitele frumos. Nu stiu daca e o reteta, cred ca fiecare isi gaseste. E o provocare sa rezisti impreuna, avem un tel comun. Avem doua fetite care ne intregesc. Eu sunt foarte echilibrata, nu ii dau motive de neintelegeri.”, a declarat vedeta in cadrul emisiunii “Agentia VIP”.
Alina Sorescu s-a nascut pe 14 iulie 1986, in Bucuresti si e o cantareata si prezentatoare TV. Artista e casatorita cu Alex Ciucu din 12 septembrie 2010, cunoscutul designer care le face costumele chiar si membrilor Casei Regale a Romaniei. Cei doi au impreuna doua fetite: Elena Carolina, nascuta in 2014, si Ana Raisa, nascuta pe 20 aprilie 2016.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro