ANDA ADAM, INCERCATA GREU DE SOARTA

Anda Adam a fost greu incercata de soarta. Artista a suferit o interventie chirurgicala si a avut nevoie de mai bine de jumatate de an de recuperare intensiva.

Anda Adam s-a accidentat foarte grav la piciorul stang, in ianuarie, in timp ce era concurenta la „Exatlon” (Kanal D), din Republica Dominicana. Solista a iesit din concurs, dar a avut nevoie de o interventie chirurgicala, din cauza careia a trebuit sa intre intr-un prelungit concediu medical.

Anda Adam voia sa ajunga in marea finala a show-ului de supravietuire Exatlon, dar a fost nevoita sa iasa din competitie. Artista a revenit de urgenta in tara, unde a fost diagnosticata cu ruptura de ligamente, si a fost operata in regim de urgenta. In urma acestui necaz, cantareata si-a anulat toate concertele, timp de trei luni.
loading...
„A fost un an plin de multe lucruri, dar in acelasi timp un an extrem de greu pentru ca am suferit o interventie chirurgicala foarte grea, o recuperare de 6-7 luni, adica din anul asta, eu 6-7 luni am fost numai pe recuperare intensa. Imi doresc ca anul care vine sa fie cel mai bun an din viata mea si simt ca o sa fie asa pentru ca am emis foarte multa energie buna. Sunt convinsa ca o sa fie un an asa cum mi l-am proiectat. Am multe planuri si multe activitati si multa energie pentru asta. Mi-am revenit acum, sunt cu piciorul fresh si trebuie sa bag mare”, a spus Anda Adam la Antena Stars.
Informatiile potrivit carora Anda Adam ar fi insarcinata pentru a doua oara au aparut dupa ce ea a postat o poza de album cu familia ei si tinea mainile in dreptul burticii – gestul ei fiind considerat suspicios. Invitata in platoul de la XNS, frumoasa artista a negat ca este insarcinata si a subliniat ca a vorbit cu sotul sau si isi doresc inca un bebelus, insa, vor sa lase ca minunea sa se petreaca normal.

“Ele (n.r.: alte vedete de la noi) au fost putin mai harnice, mi-au luat-o inainte. Insa, noi ne dorim foarte tare inca un copil. Nu sunt insarcinata, dar ne dorim inca un copil. Cand o sa fiu insarcinata, o sa vin si o sa va spun: «Sunt insarcinata!» si o sa fiu foarte fericita ca sunt insarcinata. Deocamdata, nu sunt, deocamdata, sunt pe dieta, pentru ca vreau sa-mi permit sa mananc de sarbatori un cozonac, o sarmaluta. Sa stii ca si la prima sarcina, asta am facut inainte. Eu in sarcina am luat noua kilograme, din care copilul a avut trei.

Nu am stabilit cand vrem sa facem un copil. Ne comportam normal si daca se intampla pur si simplu, cu siguranta o sa fie binevenit pentru ca ne mai dorim inca un copil, dar nu ne-am facut niciun plan”, a declarat Anda Adam in cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

sursa cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro