ANUNTUL FACUT AZI DE ANCA TURCASIU DUPA CE S-A MUTAT DE ACASA SI SI-A LASAT SOTUL

Anca Turcasiu si-a lasat sotul in vila de la Corbeanca dupa ce a achizitionat un apartament intr-un complex rezidential de lux. Si a marturisit ca aceasta este ultima achizitie pe care o face la nivel imobiliar. Totodata, vedeta a povestit ce inseamna pentru ea sarbatorile de iarna si cum le va intampina in acest an.

Vor fi sarbatori petrecute in familie, asa cum se intampla in copilaria de care Anca Turcasiu isi aduce aminte cu nostalgie. Iar petrecerea va avea loc chiar la Corbeanca, nu in apartamentul achizitionat de curand.

„Organizam Craciunul acasa la noi, la Corbeanca, alaturi de parintii nostri. Vin colindatorii sa ne cante, mergem si noi sa colindam, vom avea mancare traditionala, este o atmosfera absolut minunata. Ne vom duce si noi in vizita la nasi, deci sarbatorile sunt in familie”.
loading...
Si, pentru ca este perioada in care oamenii isi fac cadouri si se bucura, impreuna, de fiecare moment, Anca Turcasiu a facut o recomandare pentru toti cei care doresc sa faca o surpriza frumoasa apropiatilor.
„Reprezentatiile din decembrie, de pe 23 la Craiova si 28 la Bucuresti, pot fi un cadou foarte potrivit pentru cei dragi. Pentru ca biletele puse sub brad pot insemna o bucurie foarte mare, la una dintre cele mai spectaculoase productii realizate in Romania. Cei care nu au vazut-o inca pe Tanya vor afla desprea ea ca este foarte puternica. Un om care stie foarte bine ce vrea in viata, o femeie care invarte barbatii pe degete si care tine foarte mult la prietenia cu Donna si cu Rosie”, incheie Anca Turcasiu, referindu-se la musicalul „MAMMA MIA!”

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro