ANUNTUL facut de CARMEN DE LA SALCIUA

Carmen de la Salciua nu se sfieste niciodata sa-si arate dragostea pentru persoanele importante din viata ei. Mai mult decat atat, artista alege intotdeauna sa-si impartaseasca in mod public sentimentele, obisnuindu-si fanii cu mesaje emotionante.

De data asta, Carmen de la Salciua si-a surprins fanii cu o declaratie de dragoste: ”Curge prin vene iubirea ta”! Nu, nu este vorba de vreo declaratie de dragoste pentru vreun barbat, ci este vorba de noua ei piesa pe care urmeaza sa o lanseze in scurt timp.

Carmen de la Salciua, una dintre cele mai sexy si apreciate artiste din muzica populara si de petrecere, le-a transmis urmaritorilor ei virtuali ca este fericita va lansa una dintre cele mai emotionante melodii de dragoste, intitulata ”Curge prin vene iubirea ta”, cu un mesaj puternic si sensibil.
loading...
„Sunt foarte fericita. Saptamana viitoare voi filma videoclipul piesei ”Curge prin vene iubirea ta”, care va fi lansat la cateva zile dupa. Este o piesa de dragoste, cu un mesaj puternic si sensibil… sunt sigura ca va veti regasi foarte multi in aceasta piesa speciala! Va multumesc pentru ca imi sunteti alaturi in orice moment, iar pentru asta va pretuiesc enom de mult! Va iubesc! Fac totul pentru voi!”, a declarat Carmen de la Salciua.

Desi trece printr-un divort controversat, intens mediatizat, si dureros, Carmen de la Salciua incearca sa se concentreze pe cariera, si pe celelalte lucruri care o fac fericita si subliniaza ca ea este singura responsabila de fericirea ei. Sfarsitul unui mariaj este o trauma pentru fiecare dintre parteneri, iar semnele lasate in suflet de esecul unei relatii sunt greu de vindecat. Cu toate astea, Carmen de la Salciua este pregatita sa iubeasca din nou: „Iubirea e un sentiment atat de frumos! Doar pentru faptul ca odata ceva nu a mers, nu inseamna ca trebuie sa renuntam la a mai iubi! Orice femeie din lume iubeste sa fie apreciata la adevarata ei valoare, orice femeie isi doreste sa fie inteleasa, sa nu vorbeasca nimic si totusi omul de langa ea sa inteleaga totul!”, a declarat Carmen de la Salciua pentru heynews.ro

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro