ARTISTA CARMEN RADULESCU, MARTURISIRI ZGUDUITOARE

Artista Carmen Radulescu a povestit ca a cazut in depresie si ajunsese sa consume alcool, pentru a se linisti. Ea a mai spus ca este foarte greu, daca nu imposibil, sa iesi din aceasta stare fara un ajutor. Pe care l-a avut!

„Ai tendinta de a pica in alte si in alte, ma rog, in depresie, sa iti ineci amarul in bautura sau in altceva care iti face tie rau”. Artista a explicat cum s-a manifestat la ea depresia: „In primul rand, nu mai raspund la telefon, ma inchid in casa, sa nu mai aud pe nimeni, sa plang non-stop. (…) Uneori mai luam si cate un pahar, doua, trei… Pana la un moment dat.

Buna mea prietena Elena avea si ea cheie de la mine si a intrat odata in casa si a spus: Tu ce vrei sa faci? Eu cred ca, de unul singur, sa razbati si sa treci peste suferinte, nu poti… A dus munca de lamurire cu mine, dar a avut o rabdare fantastica… Atunci s-a mutat la mine si a zis: Eu de aici nu mai plec, pana cand nu te vad OK! Ai senzatia ca daca bei un pahar, doua, trei, uiti. Dar nu e asa. Te trezesti si o iei de la inceput si asta nu e bine deloc”, a povestit Carmen Radulescu.
loading...

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro