Bistriteanul care s-a sinucis in ziua in care a divortat.

Bistriteanul care s-a sinucis intrand cu masina intr-un stalp, marti seara, se numea Andrei Pintican.

Politistii care au ajuns la fata locului, in apropiere de ISU Bistrita au crezut initial ca au de-a face cu un grav accident rutrier. Semnele de intrebare au aparut insa cand au observat ca pe carosabil nu erau urme de franare, iar masina era facuta praf. Atunci, oamenii legii au banuit ca soferul autoturismului a intrat intentionat in stalp. Imediat ce i-au aflat identitatea si au facut si cateva verificari, au aflat si motivul: tanarul divortase de sotia lui, chiar in acea zi.

Groaznicul accident a avut loc marti, pe strada Industriei, chiar sub pasarela. Autotirismul a lovit cu putere unul dintre stalpii care sustin pasarela. In urma impactului, soferul a fost aruncat afara din masina, fiind gasit fara viata la cativa metri buni de autoturism.
loading...
Bistriteanul care s-a sinucis intrand cu masina intr-un stalp, Andrei Pintican, era inginer auto, specializat in diagnoza si lucra la un service auto din Viisoara, relateaza bistiteanul.ro. Tanarul era pasionat de masini si motoare, iar viteza l-a lasat de mai multe ori in ultimii doi ani fara permis de conducere. Andrei avea 27 de ani si era casatorit de doar un an si jumatate cu o invatatoare. Cei doi nu aveau copii si marti se pronuntase divortul dintre ei. Casnicia ar fi fost distrusa tocmai de o relatie extraconjugala, spun apropiatii soferului, potrivit sursei citate.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro