Cand este ultima zi in lumea teatrului a lui Alexandru Arsinel?

Alexandru Arsinel a luat decizia de a se retrage si a si anuntat, deja, care este ultima lui zi in teatrul pe care il conduce, actorul ajuns la aproape 80 de ani renuntand la meseria care l-a facut celebru.

Alexandru Arsinel, actorul care conduce, acum, din postul de director, Teatrul de Revista Constantin Tanase, a decis sa se retraga si, mai mult decat atat, a stabilit care va fi ultima zi a mandatului sau.

”Alexandru Arsinel va mai veni, in ultima lui zi, la Teatru, pe 3 ianuarie. A vrut sa inceapa anul la Teatru, chiar daca va fi si ultima lui zi aici. Probabil va fi o petrecere de adio, va discuta cu cei dragi lui de acolo, si va anunta ce va face, mai departe, cu viata lui. Desi, din ce inteleg, el ar mai vrea sa joace in piese de teatru, starea lui de sanatate nu i-o mai permite, asa ca, probabil, va mai ajunge la Teatrul de Revista doar cad va vrea sa isi viziteze amicii”, ne-a spus unul dintre angajatii de acolo.
loading...
Mai mult decat atat, inainte de retragere, Alexandru Arsinel a facut un gest care i-a impresionat pe cei din teatru. Mai exact, sub bagheta lui, este pregatita o premiera pentru institutia pe care o conduce de atat amar de vreme si pe scena vor urca copii, intr-o punere in scena a unei piese de teatru celebre. ”Vrea sa se retraga pregatind urmatoarea generatie de actori”, ne-a mai spus un angajat de acolo.
”Locul lui va fi preluat, cel putin ca interimar, de Vasile Muraru, cel care e acum directorul artistic. Toata lumea stie ca Vasile visa la momentul asta, asa ca el va fi seful, cel putin o perioada. Daca va ramane director mare, depinde doar de Primarie, daca va fi agreat politic, daca se muleaza pe ceea ce se doreste”, ne-a mai spus sursa citata.

Alexandru Arsinel a avut un an ingrozitor

Alexadru Arsinel a trecut, in ultimele 12 luni, prin momente cat se poate de dificile. Intai si-a pierdut cea mai buna prietena si colega lui de scena, pe Stela Popescu. La doar cateva zile, o alta amica apropiata de-ale sale si o actrita alaturi de care a jucat in zeci de piese, Cristina Stamate, s-a dus si ea.

Apoi, de parca asta nu ar fi fost de ajuns, problemele de sanatate ale sotiei sale s-au inrautatit, iar Alexandru Arsinel a avut nevoie de o interventie chirurgicala la inima. Cu toate acestea, se pare ca actorul care conduce Teatrul Constantin Tanase nu s-a lasat invins de problemele cu care s-a confruntat si a facut tot ce i-a stat in putinta sa treaca peste ele.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro