Carmen de la Salciua a pus punct oricarei relatii cu Culita Sterp!

Carmen de la Salciua pare sa fie mai decisa ca oricand sa nu mai aiba niciun fel de relatie cu cel care ii va deveni fostul ei sot, Culita Sterp.

Mai mult, asa cum anuntase cu ceva vreme in urma, Carmen de la Salciua nu mai vrea sa auda de Culita Sterp, cel care, ani buni, i-a fost sot si partener de viata.

Mai exact, Carmen de la Salciua a anuntat ca nu va mai lua parte la evenimentele pe care, anterior, le luase alaturi de cel care ii va deveni ”fostul sot”. Iar explicatiile pe care le-a fdat au fost cat se poate de elegante, ea cerand tuturor organizatorilor sa nu o mai solicite ”in duet” cu Culita si sa o reprogrameze, alaturi de formatia ei, la datele care le convin lor.
loading...
”Am reprogramat evenimentul cu mine pe data de 24 ianuarie! Si va rog mult pe pagina mea sa nu mai jigniti ! Si sa intelegeti situatia in care ma aflu! Am acceptat suficient sa fiu tarata prin mocirla asta! E totusi o situatie tensionata, nu putem sa cantam doua formatii la un eveniment! Inteleg ca unele persoane nu se pot obisnui cu ideea asta dar va rog mult nu mai aruncati cu pietre intr-o situatie pe care nu o intelegeti ! Am obosit sa imi vad fostul sot pe la televiziuni, am obosit sa ma jigneasca familia lui prin postari! Imi pare rau ca nu am acceptat sa fiu inselata si ca am decis sa plec ! Nu mai vreau circ ! Fiecare pe drumul lui ! Nu sunt rautacioasa absolut deloc! (…) Eu imi onorez toate contractele! Alaturi de formatia Sonic vom fi prezenti la toate evenimentele, doar ca fara el ! Iar cei care il iubesc pe el sau il admira, il pot alege pe el cu formatia lui! Nu e nici un fel de suparare! Nu port pica nimanui doar ca nu mai vreau sa colaborez cu el! Am si eu niste limite peste care nu mai pot sa trec !”, a auntat, pe contul ei de socializare, Carmen de la Salciua.
Dupa ce, intr-o emisiune TV, Culita Sterp a inceput sa sustina ca, de fapt, Carmen de la Salciua l-ar fi inselat inainte de a depuna actele de divort, cea mai sexy cantareata de muzica populara de la noi a fost mai indignata ca niciodata. ”Carmen este foarte afectata de cele spuse de Culita la tv. A facut o serie de acuzatii urate la adresa ei, asta in conditiile in care el a gresit foarte mult fata de ea. A inselat-o inainte de nunta, si la o luna dupa nunta… Ce poate fi mai grav si mai urat decat atat?! Mai mult, una dintre amantele lui a aparut in urma cu cateva luni intr-o emisiune tv unde a facut un test poligraf si unde s-a confirmat ca el a inselat-o cu mai multe femei. Tot la acel test poligraf s-a aflat ca statea din interes cu Carmen. Acum iese pe tv ca sa o denigreze si sa para el o victima! Urat din partea lui”, sunt vorbele pe care o prietena apropiata de-ale lui Carmen de la Salciua ni le-a spus. Mai mult, ne-a dezvaluit amica artistei, Carmen a fost extrem de afectata si i-a dezvaluit ca nu se astepta la asemenea gesturi din partea lui Culita. ”Unde este barbatia lui? Asa faci cu femeia pe care ai iubit-o? O ameninti ca o distrugi?”, se intreba Carmen de la Salciua in discutia cu amica ei si, mai mult decat atat, de suparate, a spus lucrurilor pe nume. ”El nu este un barbat adevarat!”, a fost concluzia pe care a impartasit-o amicei sale Carmen dupa ce a vazut iesirile de la tv ale lui Culita.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro