CARMEN IOHANNIS, APARITIE VESTIMENTARA FARA CUSUR

Asa cum, de altfel, ne-a obisnuit, Prima Doamna a Romaniei a avut o aparitie incantatoare la unul dintre ultimele sale evenimente oficiale. Carmen Iohannis a stralucit intr-o tinuta simpla, insa extrem de sofisticata. Eleganta si rafinata, sotia lui Klaus Iohannis a purtat o rochie in nuanta ivoar cu un croi simplu, dar de efect.

„O seara luminoasa, celebrand festiv Romania! Doamna Carmen Iohannis poarta o rochie eleganta ivory, din crep de lana cu matase, nuanta fiind preferata multor Prime Doamne la ocazii festive.

Rochia face parte din colectia Andrea Tincu Fall 2019. Da, doamnelor, puteti purta seara ivory, gri perlat, alb.. daca este un moment de sarbatoare!”, a scris designerului rochiei pe pagina sa de Intagram.
loading...
Multi dintre admiratorii Primei Doamne au observat insa ceva iesit din comun. Camen Iohannis a facut din nou nota discordanta. O alta gafa vestimentara? In ciuda faptului ca invitatii prezenti la Cotroceni au optat pentru tinute in culori inchise, Carmen Iohannis a ales o rochie intr-o nuanta foarte deschisa.

La randul sau, Presedintele Romanie a optat pentru un papion in locul cravatei, respectand astfel codul vestimentar.

sursa: verdict.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro