Ce au descoperit legistii pe trupurile politistului si al iubitei sale, gasiti morti in casa la Oravita

Noi amanunte infioratoare apar in cazul politistului din Oravita, gasit mort in casa, impreuna cu iubita lui. Procurorii si politistii au anuntat ca vorbim despre o crima urmata de sinucidere.

Totul s-a petrecut in aceasta dimineata, cand agentul de la Politia Transporturi, Cornel Hernea, nu a mai raspuns nici la telefon, nici la usa. Mama barbatului ce avea doar 37 de ani a sunat la 112, iar pompierii au spart usa. Inauntru au fost gasite cadavrele politistului si ale iubitei lui, Marcela (35 de ani), cu care avea o fetita de un an si doua luni. Femeia lucra ca ospatarita, iar situatia lor materiala era una foarte buna.

Ancheta a scos la iveala faptul ca cei doi s-au certat aseara, iar Cornel a luat copilul si l-a dus la parintii sai, lucru care poate demonstra faptul ca politistul ar fi premeditat totul. Ce s-a intamplat intre cei doi pe parcursul noptii nimeni nu poate sti. Cert este ca, furios, omul legii si-a injunghiat iubita cu nu mai putin de 20 de lovituri de cutit. Ulterior, dupa ce a vazut ce a facut, a mers in alta camera a apartamentului din blocul ANL in care locuiau si, dupa doua, trei incercari, si-a bagat acelasi cutit, patat cu sangele Marcelei, in inima.
loading...
Cornel Hernea era cunoscut de colegi ca o persoana linistita, care nu a creat niciodata probleme. Barbatul a intrat in politie in 2002, dupa ce a absolvit Scoala de agenti de politie de la Cimpina, iar ultima testare psihologica s-a facut in luna martie a acestui an.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro