Ce nume a ales Valentina Pelinel pentru gemene

Valentina Pelinel este insarcinata in sapte luni si asteapta cu nerabdare sa isi tina fetele in brate. Sotia lui Cristi Borcea va naste in luna martie si a ales deja numele gemenelor.

Eu sunt bine, sunt pe tocuri, fac sport, inca fac sport, sunt foarte ok. Mi-am dorit tare si, chiar si dupa Milan, mi-am dorit tare sa mai am copii.

Imi doream foarte tare inca un copil, nu neaparat doi. Am vazut fata doamnei doctor si zice: interesant, sunt doi! M-au cuprins toate emotiile si asa o adrenalina. Cristi s-a bucurat tare! Nume de cod: iubirea (n.r. intre ea si Cristi Borcea). Sa stii ca inainte sa fii mama nu intelegi copiii exact asa cum ar trebui si nici pe mame. Pe mine ma plictiseau discutiile despre probemele copiilor. Mi-am dat seama ca o mama careia ii pasa nu poate fi altfel, vorbeste non-stop pe unde apuca. Eu aratam tuturor poze cu Milan. Ca mama intelegi”, a spus Valentina Borcea la „Star Matinal”
loading...
„O sa petrecem Craciunul in familie. Am facut un bradut rosu, asa cum imi place mie. Mosul o sa vina incarcat cu daruri aucm. La noi venea cu chestii modeste. Maria o sa fie un nume, evident si un nume de sfant. Vor fi amandoua Maria. (…) Aveam doua patuturi de la sora mea care are tot gemene. A aparut o ocazie, mi-a placut un proiect si o sa transform camera intr-una de printese”, a mai spus Valentina Pelinel. Valentina Pelinel si-a aniversat zilele trecute ziua de nastere. Blonda a implinit 38 de ani si a avut parte de o petrecere alaturi de familie si de cei mai apropiati prieteni. Valentina Pelinel a fost rasfatata de apropiati, care i-au oferit cadouri. Blonda a avut casa plina de flori, dupa cum le-a aratat prietenilor virtuali, carora a tinut sa le multumeasca pentru urarile pe care acestia i le-au facut online.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro