CHRISTIAN SABBAGH PARASESTE KANAL D

Christian Sabbagh a surprins pe toata lumea cand a postat un mesaj pe retelele de socializare, in care ii anunta pe prietenii virtuali ca, dupa opt ani, paraseste Kanal D. Se pare ca jurnalistul va incepe o noua etapa din viata lui, la un alt post de televiziune, insa indeamna publicul sa urmareaca in continuare postul lui de suflet.

„De opt ani sunt alaturi de dumneavoastra, la Kanal D. Vine ziua cand trebuie sa ne luam si la revedere! De maine, altcineva imi va lua locul! Ne vom revedea curand, din alta postura! Nu uitati sa vizionati postul meu de suflet, Kanal D! Ramaneti cu bine! Aveti grija de dumneavoastra!”, a scris acesta pe pagina lui oficiala de Facebook. Dupa ce a postat in mediul online mesajele de despartire, acesta a decis sa isi inchida contul pe care l-a avut activ multi ani de zile.

Nu cu mult inainte de acest mesaj, Christian Sabbagh a mai lasat cateva cuvinte, cuvinte care ar lasa sa se inteleaga ca ar fi vorba de o schimbare voita din partea sefilor. „Intr-o zi, un „mare jurnalist” a spus ca publicul s-a saturat de fetele celor vechi, ca e nevoie de o schimbare, de oameni noi. Poate ca asa stau lucrurile, poate ca nu! Spre deosebire de multi, eu nu tin la un scaun, doar la oameni! Nu va bateti capul sa aflati cine este acel „mare jurnalist”.”
loading...
Christian Sabbagh a devenit tata pentru a patra oara, in luna octombrie. Prezentatorul de la Kanal D a facut anuntul prin intermediul unui live, pe contul personal de socializare, impreuna cu sotia sa, Iulia. Sotia jurnalistului a fost la un contrul de rutina, insa medicii i-au transmis ca trebuie sa intre rapid in sala de operatii pentru a naste. Femeia a adus pe lume un baietel.

„Vreau sa va spun ca mamica este sanatoasa. Baietelul este sanatos. Uitati-va cum arata la nici opt ore, noua ore de la nastere. Anais e bucuroasa foc pentru ca isi vede fratele”, a marturisit Christian Sabbagh. „Bebe nu a mai putut astepta si ca isi doreste sa isi cunoasca surioara, sa-si cunoasca tatal, mamica si, asadar, a venit pe lume”, a spus si Iulia, sotia lui Christian Sabbagh.

Prezentatorul stirilor de la Kanal D a mai precizat ca a fost coplesit de emotii. „Am facut naveta de vreo opt ori de la casa la clinica. Schimb-o pe Anais. Recunosc, e prima oara, cand schimb un bebelus, cand il spal, cand ii dau sa manance”, a spus Christian Sabbagh.

Iulia si Christian Sabbagh s-au casatorit anul trecut, in martie. Mai au impreuna o fetita, Anais, in varsta de un an. Prezentatorul TV mai are doi copii, Yasmine si Edi, dintr-o casatorie anterioara.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro