CINE ESTE BOGDAN CAPLESCU, TATAL COPILULUI LUI CARMEN MINUNE

Bogdan Caplescu, tatal copilului lui Carmen Minune, a terminat Dreptul la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti si in vara acestui an s-a inchis la master in cadrul aceleasi facultati. A facut practica la un cabinet de avocatura, iar acum se pregateste de barou.

Dar, totodata, Bogdan este si un barbat caruia ii place sa se distreze la superlativ, sa se ”dea” cu barca pe apele Snagovului sau sa calatoreasca in America. Baiat de bani gata, ar putea spune cineva, insa – atunci cand va deveni un fericit tatic – responsabilitatile sale vor creste dintr-o data, iar prioritatile vor deveni, evident, altele.

Cand apropiatii, dar mai ales fanii se gandeau la ziua in care acestia vor face nunta, Carmen si regizorul Bogdan Daragiu au anuntat despartirea. Fiecare dintre ei a postat cate un mesaj pe retelele de socializare, unde au marturisit ca au decis sa mearga pe drumuri separate in viata dupa doi ani de relatie.
loading...
“Multumesc, Carmen, pentru acesti 2 ani in care am avut parte numai de clipe frumoase. De astazi viata ne conduce in directii diferite, insa imi voi aminti cu drag de toate experientele si momentele petrecute impreuna. Decizia a fost matura si de comun acord. Multumesc pentru tot!”, a scris Bogdan Daragiu pe contul sau de Instagram.
Cu 2 ani in urma am inceput o frumoasa relatie cu Bogdan, insa astazi mergem pe drumuri diferite. A fost o decizie comuna si am vrut sa aflati de la mine personal. Multumesc ca ai luat parte la calatoria mea. Au fost 2 ani plini de bucurii si momente frumoase. De azi incepem un nou capitol •” este mesajul postat de fiica lui Adrian Minune.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro