Culita Sterp, noi declaratii bomba despre Carmen de la Salciua!

Culisa Sterp continua seria declaratiilor socante despre Carmen de la Salciua si iubirea pe care ea o traieste cu prietenul lui.

Culita Sterp si Carmen de la Salciua pareau de nedespartit. Totusi, in vara acestui an, cei doi artisti au anuntat ca urmeaza sa divorteze. De atunci fiecare dintre ei a facut acuzatii scandaloase la adresa celuilalt si, cand toata lumea credea ca razboiul a luat sfarsit, el a vorbit din nou despre relatia lor si inceputul iubirii dintre ea si prietenul lui cel mai bun.

„Am pe telefon mesaje cand el scria. Eu de prin luna mai am mesaje cu ei. Si inainte de asta, el fiind prieten cu noi, ei mai vorbeau. Nu am bagat in seama. Si in luna martie am fost cu ea in Dubai si ei vorbeau. El o consola cand ne certam si noi s-a ajuns la alte chestii”, a spus Culita Sterp despre povestea dintre Carmen de la Salciua si iubitul ei.
loading...
„Cand au aparut imaginile de la ziua lui, ei aveau deja o relatie. Ea a mers acolo fara formatie, a cantat cateva piese, dupa care a ramas la el hotel. Deja erau pe bune, nu era ceva a inceput. Oricum, pe acolo prin Sibiu si prin Alba lumea stie, ei se afiseaza, a si venit cu ea la cantat. Odata le-am facut si dedicatie, am zis „Pentru cel mai nou cuplu, pentru Carmen de la Salciua si iubitul ei” Nu pot sa am ciuda pe nimeni. Asta e, s-a intamplat.
Dupa un esec intr-o relatie si mai ales intr-o casnicie, e mult mai greu. Mie mi-a zis un preot ca o sa ma casatoresc de trei ori si asa m-am speriat. A doua oara vreau sa fie ultima. Daca e sa ma mai casatoresc, nu ma mai grabesc cu casatoria.

Mama e cea mai suparata. Ea inca este afectata, am trecut peste, dar nu pot sa pun ca mi-a fost usor sa-mi vad nevasta cu cel mai bun prieten. Am primit o gramada de poze si de filmari cu ei, pe care nu le are nimeni. Stateam in pat si… ”, a mai povestit Culita Sterp.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro