CUM A FOST FOTOGRAFIATA ASEARA GINA PISTOL IN PLATOUL VOCEA ROMANIEI!

Gina Pistol i-a fost alaturi lui Smiley in ultima infruntare de la Vocea Romaniei, iar antrenorul a avut parte de momente pe care nu loe va uita prtea curand.

Elevul lui Smiley a iesit castigator, iar Gina Pistol nu a ratat ocazia de a imortaliza cele mai frumoase momente ale show-ului. I s-a citit bucuria pe chip si a fost aproape la fel de emotionata ca si cei implicati activ in spectacolul-concurs.

Bogdan Ioan, elevul lui Smiley, a castigat marele premiu de 100 000 de euro, iar munca antrenorului sau a fost, astfel, incununata de succes.

In ultima perioada, au existat zvonuri ca Gina Pistol si Smiley s-au despartit. In acest moment, blondina se afla in India, acolo unde filmeaza pentru „Asia Express”. Artistul a marturisit recent ca nu se va insura niciodata, desi prezentatoarea de la Antena 1 a spus in nenumarate randuri ca acesta este visul ei de-o viata. Astfel, fanii au inceput sa se intrebe daca nu cumva relatia lor a luat sfarsit.

loading...
Smiley le-a dat de gandit fanilor dupa ce a postat miercuri (7 noiembrie) o fotografie insotita de mesajul „Libertatea este un mod de a gandi”. Pe pagina sa de Facebook, admiratorii i-au transmis zeci de comentarii.

„Esti liber cand ai macar strictul necesar ca sa traiesti.”, „Pai cum altfel ? Asa am crezut . Mult succes iti doresc !”, „Integritatea!”, „Smiley, esti cel mai tare”, au comentat fanii artistului.

Acest mesaj vine dupa ce cantaretul a declarat in presa ca nu intentioneaza sa se casatoreasca vreodata. „Doamnele si domnilor, Smiley nu este insurat si nici nu a fost vreodata. Si nici nu planuieste, deocamdata mai stam”, a marturisit cu nonsalanta Smiley, in timpul unei emisiuni tv.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro