Denisa Manelista ar fi implinit astazi 29 de ani!

Adelina, sora regretatei Denisa Raducu, a avut, astazi, un mesaj sfasietor, chiar in ziua in care artista ar fi implinit 29 de ani.

Sfasiata de durere, simtind ca viata e nedreapta pentru ca i-a fost smulsa sora dintre cei vii, Adelina, a vorbit despre artista care a uerit, anul trecut, din cauza unei boli cumplite.

”Au trecut doi ani de cand nu am mai putut sa te strang in brate de ziua ta! Chiar daca a trecut deja aproape un an si jumatate de cand te-ai stins, rana mea este inca vie si doare din ce in ce mai tare. Mi-e dor de tine, minunea mea, ai fost si ramai o parte a sufletului meu. Cand am fost despartite de boala care te-a rapit de langa mine am simtit ca raman fara aer. Asa simt si acum…. Iar acum, cand, in loc sa te strang in brate, sa iti fac cadouri dupa ce ma chinuiam, cu luni bune inainte, sa aflu ce iti doresti, sufar si te plang”, este mesajul pe care Adelina l-a transmis.

Mai mult decat atat, recunoaste sora regretatei Denisa, singurul lucru care o face sa se simta mai bine este faptul ca fetiteieei seamana cu sora pe care a iubit-o mai mult decat orice altceva in lume. ”Micutele ma intreaba de tine, le povestesc ce faceam noi in copilarie, ce nazdravanii faceai tu. Rad cand le povestesc, sunt amintirile pe care le pretuiesc mai mult decat orice, iar apoi plang pentru ca stiu ca nu iti voi mai auzi, niciodata, vocea ta minunata, ca nu mai putem vorbi, ca nu ne mai putem sfatui asa cum am facut-o intotdeauna”, ne-a mai spus Adelina.

loading...
Adelina si Denisa, nazdravanii pe banda rulanta, in copilarie

“Chiar daca eram mai mare, eu nu aveam nicio sansa in fata ei. Ea era protejata oricum, era preferata parintilor si, de multe ori, ne mai si bateam. Dar tot eu pierdeam, ea era mai dolofanica si era foarte capoasa. Tot ea ma batea, iar apoi tot eu eram cea certata. Dar, chiar daca pe atunci ma suparam, imi trecea imediat, ca venea si se prostea pe langa mine, ma facea sa rad, imi canta si imi disparea orice urma de suparare. Ne iubeam mult, eu o adoram. De cand a disparut, mi-a luat jumatate din suflet cu ea”, ne-a spus, Adelina, sora Denisei Manelista.

Mai mult chiar, Adelina recunoaste ca, de fiecare data cad primeau cate ceva de facut din partea parintilor, fie ca era vorba de curatenie in curte, fie ca era vorba de treaba in gradina, o proteja cat mai mult pe Denisa. “O luam cu mine, dar munceam mai mult eu. Stiam ca ea e mai mica si nu poate face ce faceam eu, de aceea. Dar ma ajuta si ea cum putea…”, mai povesteste Adelina.
Denisa Manelista a murit din cauza unui cancer, la doar 27 de ani

Denisa Raducu a fost diagnosticata cu carcinom hepatocelular si, timp de cateva luni, a luptat cu boala cumplita, medicii facand tot ce se poate pentru a o salva si pentru a o vindeca. Mai mult, pe langa tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a incercat si tratamente complementare, naturiste, dar, din pacate, nici acestea nu au salvat-o. Denisa Raducu a murit, pe 23 iulie, acasa la ea, vegheata de sora, mama si cumnatul ei, la doar 27 de ani, dupa o lunga agonie.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro