Doliu in lumea muzicii populare!

Este doliu in lumea muzicii populare, dupa ce un cantaret destul de cunoscut la noi a fost rapus de o boala cumplita.

Este doliu in lumea muzicii populare, dupa ce un cantaret a murit la varsta de 31 de ani. Este vorba despre Ionel Lucian Sipos, care era si directorul unui ansamblu cunoscut. Familia este indurerata, iar admiratorii lui Ionel Lucian sunt indoliati.

”Cuvintele nu pot inlocui suferinta. Durerea ne sfasie sufletul. Speranta, iubirea, viata a murit odata cu tine, odata cu tine copilul nostru minunat. N-am stiut ca viata inseamna 31 de ani…am crezut ca dorinta ta de viata e mai presus de orice. Zambetul tau, voiosia ta, tineretea ta ne-a incurajat…ne-ai tinut vii, am trait prin tine si cu tine suflet bland.De azi (n.r. joi) dragul nostru Nelutu, ai ales sa stai intre ingeri, ai ales sa ne privesti din cer… Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet bun!”, au transmis parintii lui Ionel Sipos, potrivit banatulazi.ro.
loading...
Daniela Ploia se simte cu inima franta. „Adio,DRAG PRIETEN SI COLEG! Sunt sigura ca, dincolo, in fata Judecatorului suprem, vei fi, la randu-ti, demn si recunoscator pentru virtutile cu care ai fost inzestrat pe Pamant, si ca, desigur, esti gata de a o lua mereu, si mereu, de la capat! Dumnezeu sa te odihneasca in pace si lumina! Condoleante Familiei!”, a scris cantareata Daniela Ploia pe pagina sa.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro