Drama nestiuta a lui „Gogoase”! Creierul lui functioneaza doar la jumatate din capacitatea sa

Actorul Constantin Zamfirescu este cunoscut de milioane de romani, insa putini stiu drama suferita de el. Invitat intr-o emisiune de televiziune, el a facut o dezvaluire cutremuratoare. Conform spuselor lui, in urma unui accident vascular cerebral suferit in copilarie, creierul lui functioneaza doar la jumatate din capacitatea sa.

In ciuda acestei tragedii, actorul are o cariera de succes si este iubit de publicul de la noi din tara.

„Am un accident vasculat cerebral din nastere si jumatatea mea dreapta cerebrala este afectata. Am o semipareza. In conditiile acestea jumatatea stanga a preluat functiile si se chinuie sa ma tina in viata si sa ma ajute sa fac tot ceea ce fac”, a povestit Constantin Zamfirescu.
loading...
Tot el a povestit ca afectiunea lui a reprezentat un mare defect in copilarie.

„M-am saturat! Sunt o persoana cu handicap. Nu mi-e rusine sa afirm asta pentru cp nu e elegerea mea. Am fost varat cu forta in aceasta lume si am crescut cu ideea ca sunt deosebit de ceilalti. Deosebit in rau. Un copil care nu puteam alerga la fel de repede ca cilalti, nu prindeam mingea la fel de bine, nu stiam sa driblez, sa jonglez. Eram postat in poarta, tinta suturilor bomba. Sunt stangaci. Stangaci, nu neindemanatic, pentru ca toata partea mea dreapta este busita… Deosebit de rau”, a marturisit actorul.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro