Fata batuta si umilita de iubit, la Ploiesti, marturisiri cutremuratoare

Tanara batuta si umilita de iubit, la Ploiesti, care a implinit chiar astazi 18 ani, a facut primele declaratii despre drama ei.

„Avem impreuna un an de zile, dar certurile si bataile au inceput de doua luni. Acum m-a amenintat cu cutitul la gat, m-a taiat la mana, mi-a spart pahare in cap, m-a bagat in cada. M-a pus sa ii pup mainile”, a declarat fata cu ochii in lacrimi.

Scandalurile au pornit acum doua luni, iar motivul era lipsa drogurilor.

„Ultima oara m-a lovit de la sevraj. Nu avea nici prenadez, nicio tigara in casa si a inceput sa ma bata. Ca el nu are ce sa consume, ca el nu are nimic si toti nervii i-au picat pe mine”, a precizat tanara batuta de iubit.

loading...
„Nu am plecat pentru ca eram amenintata. Mi-a zis ca ma omoara. La fel cum s-a intamplat si acum, doar ca am scapat. M-am prefacut pur si simplu ca fac ca el, ca zic ca el, ca el e seful. Confirmam ce zicea el ca sa pot sa scap”, a povestit tanara.
„Cand am prins momentul cel mai potrivit m-am dus direct la Politie. El a zis ca se duce sa isi ia ceva de baut si o sa imi sparga din nou sticla in cap. Pe el l-au arestat si au venit parintii sa ma ia”, a explicat fata, pentru observator.tv.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro