FLAVIA MIHASAN NU-SI MAI ASCUNDE BURTICA DE GRAVIDUTA! CUM ARATA VEDETA

Flavia Mihasan nu-si mai ascunde sarcina! Vedeta nu se mai fereste deloc si poarta doar tinute care ii pun in evidenta burtica de graviduta.

Flavia Mihasan va deveni mamica pentru prima oara si abia asteapta sa-ti tina bebelusul la piept. In ciuda faptului ca a vrut sa fie cat mai discreta cu sarcina, iata ca usor-usor, vedeta nu-si mai ascunde burtica de graviduta. Recent, Flavia a publicat o fotografie pe contul ei de Instagram in care i se poate vedea sarcina care prinde contur.

Flavia si Marius s-au cunoscut la repetitiile pentru musicalul “Mamma Mia!”. Iubitul asistentei de la matinalul prezentat de Razvan Simion si Dani Otil a participat la “Romanii au talent”, sezonul din 2017, impreuna cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au uimit juratii, dar si fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Hera Zaulet si Marius Moldovan sunt studenti la UNATC si sunt atrasi de dans
loading...
Iubitul asistentei de la “’Neatza cu Razvan si Dani” are 27 de ani, este actor, fotomodel si dansator profesionist. Marius Moldovan a inceput sa danseze in orasul natal, Bistrita, apoi a mers in Cluj-Napoca, unde si-a continuat studiile. Dupa ce a absolvit liceul, el s-a mutat in Bucuresti, unde a urmat cursurile Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica “Ion Luca Caragiale”. In prezent, el lucreaza la Teatrul Evreiesc de Stat, colaboreaza cu mai multe agentii de modeling si administreaza o sala de box din orasul natal.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro