FOTOGRAFII IN PREMIERA CU BEBELUSUL DIN FAMILIA DUCKADAM

Helmuth Duckadam a devenit bunic! Pentru a patra oara! Brigitte, fiica din prima casatorie a “Eroului de la Sevilla”, a nascut, in noiembrie, un baietel. Presedintele de imagine al FCSB-ului este coplesit de emotii si mandru cat cuprinde.

In 2003, Helmuth Duckadam a castigat Loteria Vizelor si a primit dreptul de a emigra in SUA. S-a stabilit, alaturi de Ildiko, prima lui sotie, si de fiica lor, Brigitte, in Phoenix, Arizona. Fostul portar nu s-a acomodat insa peste Ocean si a revenit in Romania dupa doar un an.

Ulterior, in 2006, Helmuth Duckadam a divortat de Ildiko, dupa o casnicie care a durat 27 de ani. Cei doi au impreuna doi copii, Robert si Brigitte. Fiica sa a reusit, totusi, sa-si faca un rost in SUA, iar in prezent are o familie fericita.

In urma cu un an, Brigitte s-a maritat cu Tom Teglasi, care ocupa postul de manager la o cunoscuta companie de bauturi din Statele Unite. Cei doi locuiesc in Phoenix si luna trecuta au devenit parinti pentru prima data. Brigitte a nascut pe 1 noiembrie, chiar de ziua ei, un baietel perfect sanatos, care va purta numele Daniel.

loading...
Helmuth Duckadam este in culmea fericirii si, deja, si-a cunoscut nepotul. “Sunt foarte mandru si il iubesc enorm. Ma bucur enorm pentru fiica mea si pentru sotul ei. Este cel de-al patrulea nepot”, a spus cel supranumit “Eroul de la Sevilla.

Helmuth Duckadam mai are trei nepoti din partea baiatului sau, Robert: Glad (13 ani), Elena (9 ani) si Ingrid (5 ani).

Brigitte a nascut natural, iar baietelul este, acum, numarul 1 in familie. Parintii sunt extrem de fericiti in preajma lui si au grija sa nu-i lipseasca nimic.


sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro