GESTUL FACUT DE BETTY SALAM IN MEMORIA MAMEI SALE

Mama lui Betty Salam s-a stins din viata in urma cu noua ani. Insa ea a ramas vesnic in amintirea celor dragi, mai ales a fiicei sale care a facut un gest impresionant in memoria celei care i-a dat viata.

Stefania Stoian, cunoscuta drept Fanica Salam, a murit in aprilie 2009 din cauza unor complicatii grave la ficat. Sotia lui Florin Salam avea 27 de ani atunci cand s-a stins din viata. Cei dragi insa nu au uitat-o niciodata! Iar Betty Salam a facut un gest incredibil in memoria mamei sale. Tanara a mers la un salon de tatuaje si si-a desenat chipul mamei sale pe brat.

”Mama. Un sentiment de nepretuit. Ingerul meu. Mama mea.”, a scris Betty Salam pe contul ei de Facebook.

La aproape doua luni de cand a devenit mamica unui baietel minunat, Betty Salam a marturisit ca a inceput sa lucreze de zor la revenirea ei pe scena. In cadrul unui interviu, vedeta a spus ca prima piesa va fi lansata anul viitor, iar pana atunci vrea sa isi formeze o echipa puternica si sa lucreze mult in studioul de inregistrari. O surpriza uriasa este reprezentata si de faptul ca Betty va scoate un single impreuna Florin Salam si… a subliniat ea, nu va fi o manea, pentru ca acest gen muzical nu i se potriveste. Fanii manelistului sunt curiosi cum va suna melodia pe care o va lansa impreuna cu fata lui cea mare.
loading...
Eu cand eram copilas eram nazdravana. Am inceput sa cant la 13 ani. Tata a vazut talentul tarziu. O sa incep de la anul. Vreau sa ma pregatesc foarte bine. Vreau sa merg la repetitii, sa imi gasesc oameni ok, sa ne intelegem cu totii bine. Vreau sa ma ocup mai mult de mine.

Ma incurajeaza foarte mult, da (n.r.: Florin Salam). Mereu ii cer sfaturi. Munceste foarte mult. Il apreciez enorm de mult, el nua re timp o secunda pentru el. Este foarte bine si ma bucur, in meiul in care este el, stii cum e… Apreciez ca inca e cu capul pe umeri si rezista. Nu (n.r.: nu au cantat impreuna). Asta vrem sa facem. Nu am spus pana acum, dar imi doresc. Vrem sa facem ceva frumos. Pentru noi asa. El spre stilul meu. Nu ma bag acolo. E foarte greu sa canti manele”, a declarat Betty Stoian in cadrul emisiunii “Prietenii de la 11”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro