Hannelore si Bogdan au divortat deja?

Hannelore a fost una dintre concurentele cele mai controversate de pe insula tentatiilor.

Dupa ce si-a facut de cap cu ispita Andy, reusind sa-l faca pe acesta sa-si piarda capul, Hannelore a plecat acasa cu iubitul. Mai mult, relatia dintre Hannelore si Bogdan, care parea ca s-a sfarsit in Thailanda, a cunoscut un alt nivel, cei doi casatorindu-se chiar la scurt timp dupa ce filmarile s-au incheiat.

Chiar daca Hannelore si Bogdan nu au avut voie sa posteze pe paginile de socializare informatia si cu atat mai putin poze de la nunta, cei doi au fost dati de gol de reprezentantii salii unde a avut loc petrecerea. Asta pentru ca pe site-ul salii de evenimente au fost postate cateva imagini de la nunta celor doi, care a avut loc in primavara.
loading...
Cum, fanii i-au urmarit pe cei doi, informatia a fost greu de tinut secreta, asa ca toata lumea a aflat despre casatorie.

Ei bine, acum, o alta informatie circula in randul fanilor: cei doi ar fi divortat deja!
”Deja au divortat din ce stiu eu. Nunta a fost din pacate mai mult pentru bani”, a aruncat bomba unul dintre fani. Acesta a precizat ca se va pastra secretul o perioada pentru ca cei doi sunt legati de un contract facut cu emisiunea unde au fost concurenti.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro